marți, 6 noiembrie 2007

Megastar 2 - Moldova

Si concursul asta e cu doua taisuri..te poate face cunoscut..intr-un mod fabulos...sau intr-unul dezastruos..Si i-ash fi dat credit fetei acesteia cu prestatia-tragedie "Big girls don't cry"...i-ash fi gasit n motive...k a avut un atac de panika si asta a dus la felul in care a cantat, k a auzit voci din sfera paranormala si nu s-a mai concentrat...dar nu k "nu am auzit negativul"...Zicand asta iti bati jok de niste oameni care chiar au muncit pentru show-ul asta..si care nu merita sa le dai peste nas in halul asta!Mi-a amintit de un moment "funerar" asemanator de anul trecut, la Oltenia.

In fine..eu ii doresc Cristinei sa depaseasca momentul...sa isi revina..nu a fost usor..si nici nu va fi..ideea e sa se gandeasca bine daca scena este lokul unde doreste sa fie cu adevarat...nu e usor sa fi in bataia reflectorului , in fata atator perechi de ochi vigilenti care iti sanctioneaza si cea mai mika greseala.

Iar baiatul care a iesit finalist..intr-adevar isi merita lokul.. voce calda, ceva tehnica vocala , relaxat .. mishto de tot.A fost o placere pt urechile noastre sa il ascultam. Si creatza care a cantat piesa de la Mary J. Blige mi-a plakut intr-un fel..voce buna si intindere vocala..stilul asta de a canta cu floricele nu prea ma mishka pe mine..dar ii prinde bine pe unii,daca le si iese.Si Rares a fost ok.

Nu stiu..tot astept pe acel /acea ..care sa ma dea pe spate..problema mea mare..stiu care e.Si intr-un fel inteleg de ce e asha.Am vazut la fostii mei colegi voci atat de bune...si piese grele cantate atat de bine...incat..doar ceva mai bun ca ei ma poate da pe spate acum.Cred ca e de inteles simptomul asta ..uman pana la urma : tot timpul vrei sa vezi mai mult, mai bun, mai..mai..mai..mai..

Bafta pe mai departe!

5 comentarii:

adan spunea...

Ceea ce astepti tu va aparea in cazul in care le facti voi `instructajul`. Ca din senin........nu vor mai aparea altii macar la fel de buni.....;
Megastaristii de acum sunt........fara vlaga,tehnici si crispati si nu am vazut la nici unul ca ar iubi muzica si ar canta-o din suflet.......ba da ar fi totusi cineva: rock-erita din prima editie si baietii de la ultima. In rest......jale si teroare. par mai buni in spoturile de la preselctii.
si am impresia ca si juriul asteapta cam tot ce astepti si tu........dar mai au de asteptat mult si bine.
by the way.... de ce a plecat crbl la protv? si cine e domnul venit in locul lui? Nu cotest talentul si calitatile dumnealui....dar pur si simplu nu se potriveste `in decor`.sorry,nu vreau sa para o rautate dar asa mi se pare mie.

Bridge spunea...

Nu cred ca e cazul sa vb de instructaj..toti invatam inca.
Razvan Mazilu este balerin, coregraf la Teatrul de Opereta cred..acolo l-am vazut pt prima data,cand ne-au dus cei de la Prima Tv in vizita pt. editia de "Musical".E ok omul..super talentat.Iar pana acum comentariile lui mi s-au parut mai mult decat pertinente.

Anonim spunea...

Am tot asteptat sa vad reactia ta, si am exact aceeasi parere si aceleasi preferinte.

Exact la fel gandesc si eu - astept sa vad pe aia/ala care sa ma dea pe spate, care sa ma faca sa votez cu inversunare si sa ma iau la hartza pe forum.

Pacat sau nu de fata aceea?.. imi pare rau doar dpdv uman pt ea, dar altfel nu, pt ca daca pleci cu pasiune si te duci sa faci ceea ce iubesti si visezi sa faci nu poti sa ai atatea emotii si sa iti tai craca. Sigur ca emotiile sunt normale, dar uite cat de relaxat a cantat baiatul acela.. Mihai parca.. bravo lui!

Deocamdata nu am vazut artisti, doar cantareti si amatori de karaoke. Astept sa vad artistul care va veni si va interpreta piesa asa incat sa imi placa mai mult ca originalul si sa ma faca sa o descarc de pe sait, cum am facut cu altele de anul trecut.

Cred ca f greu va veni cineva cu o voce si care sa faca un progres urias precum Andreea Crepcia, care a interpretat niste piese super grele in finala.. eu am fost impresionat. Poate nu e bine ca am dat nume, astfel excluzandu-i pe altii.. dar a fost un exemplu bun, zic eu :)

Bridge spunea...

da mai..la karaoke bei 2 beri..iei microfonu', te cocotzi pe masa si canti bine sau prost,publicul fiind compus din prieteni care vor striga in ambele cazuri "Binee, bahh!Bravo!" si atunci normal k iti rasare ideea :"Ia hai sa ma fac eu cantaret/eata daca e la moda acuma.."

adan spunea...

Megastar-ul de acum si cele viitoare....100 vor fi comparate intotdeauna cu voi,prima generatie; voi ati fost buni din toate punctele de vedere; si ca sa ne dea pe spate pe noi cei de acasa si pe voi primii finalisti, trebuie sa fie o voce mult superioara si o atitudine de scena sa-ti vina sa sari pe televizor. Ori asa ceva mi se pare din ce in ce mai greu de gasit; si sunt optimista cand spun asta.....s-ar putea sa nu existe o astfel de voce, cel putin acum. Si s-ar putea ca `fenomenul megastar` sa piarda teren...