vineri, 9 noiembrie 2007

Prostie mioritica ..(atentie,pericol de ras isteric !)



Daca vreti o portie sanatoasa de ras ...click pe poze si cititi !!E foarte greu de crezut ca aceste specimene bipede traiesc printre noi..ma rog..printre unii..zik Ave Maria si Tatal Nostru de 10 ori de bucurie ca nu e vecin cu mine.... (sursa: Cristi G.)

9 comentarii:

Anemari spunea...

Vai ce specimen,mi-se face sila si rau de la atatea tampenii,asta e scris din ala de taran analfabet,care paste vacile pe campii si scrie pe hartii aruncate "poeme" de dragoste,in speranta ca se va gasi o proasta care sa ii raspunda..Toata cultura lui se rezuma la faptul ca este dotat,si vrea sex..nu stiu de ce ma mai mir,ce pretentii sa am la niste oameni care de abia deschid tv-ul,si se uita numai la stirile de la ora 17,care stau pe marginea santului si tainuie cu ţaţa Lenea despre Florica,aia a lu X din capu' satului,care nu au concepatii,pareri,opinii,sunt influentabili si viseaza cai verzi pe pereti.Goiesti,Melinesti,judetul Dolj..Goiesti este o comuna,culmea este ca in Melinesti am bunicii,de fapt doar bunica din pacate..ma rog..si stiu cum gandesc oamenii aia de pe acolo,le cunosc comportamentele si ideile...dar totusi credeam ca isi tin ideile,visarile,si dorintele pt ei,nu trimit scrisori la mama naibii..stiu eu de ce nu ma duc decat o data la 2 saptamani pe acolo,si atunci ca sa ii aduc o alinare bunicii si chiar si asa mai mult de o zi nu stau.Mdea...da-le Doamne minte!

Anemari spunea...

conceptii;stiu eu de ce ma duc decat**scuzati

Bridge spunea...

mikutza revoltata :-)) E ok sa fi simplu,cum sunt unii tarani autentici cu palmele muncite..tot respectul..insa daca esti prost si mai si claxonezi,e aiurea rau.

adan spunea...

Mai are si tipul `neste calitati` si nu i le recunoaste nimeni! S-o fi plictisit si el sa beneficieze singur de `dotari` ; ar vrea si el sa-si sher-uiasca fisierele si cauta un server si un ip! :))))))

E tare rau sa fi idiot si sa te mandresti cu asta; dar specimene de acest gen sunt destule din pacate! si e si mai rau cand specimenul se ascunde intr-un `bemveu` se imbraca de la `dolce en cabana` si se comporta ca si cum ar fi `the one and only`! Si te socheaza cu tupeul si nesimtirea din dotare!

Anonim spunea...

Saracul om, el vrea sa daruiasca "iubire" oral si anal! =)) Nu mai stati! Scriti riepede ca omu astiapta nerabdator sa iubiasca.

Gaby spunea...

soooper tare frate=))=))

Anonim spunea...

e un bank...

Bridge spunea...

bank, ne-bank, tare mi-e k e inspirat din realitate :-)

Anonim spunea...

bai nene si cand te gandesti ca astfel de specimene traiesc in "Romanica" noastra....