vineri, 2 noiembrie 2007

megastar 1 - dans de grup Semifinala(02 Dec 2006)

En Vogue - "Free your mind" ..cel mai tare dans de grup eva' din sezonul 1 Megastar.Protagonisti : Bridge, Alexa, Andreea, Sabina, Octav,Daniel,Tony.

8 comentarii:

adan spunea...

Salutare, salutare!

Hy Bridge and all!

Am sa spun o mie de lucruri........mai ales ca nu am stiut de blog-ul asta (abia am aflat!) si mai ales ca tu ai fost preferata mea inca de la inceput! Iar la voturi prin sms.........am fost prima+altii pe care i-am pus sa se uite la mega si apoi sa-ti dea vot! :))) Dar ma limitez sa comentez clipul;

E tare bun asa e; si voi ati fost singurii cei mai buni; nu imi place ce vad acum la mega (cu sau fara dansuri de grup) Si din toate emisiunile de pana acum ....parca cea de aseara a fost mai......de luat in seama; in rest......nimic interesant. Dar poate ca in finale va fi altfel; voi de ca nu mai sunteti invitati in megastarul de acum? catalin se tot perinda pe acolo......

pupici! adan

Bridge spunea...

ciao si mersi pt sustinere si apreciere :-) Prezenta lui Catalin acolo e justificabila oarecum,fiind invitat sa cante la deschiderea sezonului 2, iar acum s-a dus sa ii sustina pe moldoveni.Poate voi reusi sa merg in vizita si eu la una din emisiuni.

adan spunea...

Ciao Bridge!

Pai ar trebui sa si canti nu doar sa mergi in vizita!Ai mult talent si esti ca un `refresh`pt muzica si atitudine in general! Din seria ta au fost multi talentati,nu contest,dar mie mi-ai placut tu, si m-a surprins ca in acest sezon megastar nu s-a spus nimic de voi sau nu ati fost invitati. Si sincer m-as fi asteptat ca toti cei talentati sa fiti ajutati si pe mai departe, sau cel putin sa fiti sustinuti atunci cand o cereti. In fine am multe nelamuriri legate de ce s-a intamplat `after`.
Dar poate vom discuta vreo data despre asta! :-)
Sper sa nu te sacai prea tare cu comentariile mele! Sunt si eu o fata care iubeste muzica si careia i-a placut sa vada pe cineva care o canta bine si cu pofta de viata! :-)
Pupici!

Bridge spunea...

Vezi tu Adan, traim in Romania..asta ar trebui sa iti spuna totul.Si da..unii din noi ne asteptam la un sprijin mai mare in domeniu..care intarzie sa vina.Totul se rezuma la cifre,muzika sintetika,lycra si luciu,texte ieftine scrise parka pt. retarzi de catre retarzi..s.a.m.d.
Iar in legatura cu sezonul 2 MS.. e de inteles k v-ati obisnuit cu noi si ati avut preferati, insa au si acesti copii dreptul la sansa lor,cum am avut si noi.E cel mai ok sa fie sustinuti si apreciati atunci cand trebuie,asa cum am fost si noi.

adan spunea...

Pai da...ai dreptate cand spui ca si cei de acum merita o sansa. Dar mi se parea mai normal sa se investeasca mai intai in voi cei care ati avut deja `sansa`. sau doar vi s-a aratat cum poate fi?

Si referitor la lycra...and stuff...sunt singura ca voi va puteti compune si singuri muzicile! Sau nu sunteti lasati? As fi si mai dezamagita de acest concurs daca `ex finalistilor` li s-ar impune ce si cum sa faca.....; si voi ar trebui sa va lansati pe propriile puteri numai ca sa le aratati ca nu trebuie sa fi o `plastic barbie` ca sa canti si sa fi iubit de public!

Bridge spunea...

Adan..toti aveti aceata doza de naivitate sincera atunci cand puneti aceste intrebari.Nu se investeste in muzika de calitate in Romania.Casele de discuri se sperie doar de ideea de a promova o trupa..care sa isi si compuna muzika.

Nu observi ca de abia palpaie evenimentele unde vezi tobe, chitari,clape pe scena?Romania este "tzara negativului" .. nu vreau sa iti zik ce trist este atunci cand sunt invitata sa cant pe undeva si le zik "pai am trupa, instrumentisti foarte buni, compozitii proprii si coveruri" si de cele mai multe ori raspunsul sa fie "pai stii , nu avem bani si nu avem conditii pentru trupa live,dar te vrem pe tine sa ne canti pe negative.."

Si da..ma revolta si pe mine faptul ca finalistii din prima editie nu sunt sprijiniti de cei care ar putea sa faca acest lucru.Alte tari abia asteapta sa isi descopere tinerii talentati si sa se ocupe de ei..aici mai bine nu te nasti cu asa ceva..aici e ca si cum ai inota intr-un bazin si vezi numai rahatzele plutitoare in jurul tau,si alea umflate cu pompa.

adan spunea...

Ai dreptate in ce priveste naivitatea sincera...... eu tot mai speram. Si apoi stai linistita k bazinul va ramane fara ratze...vor exploda de la atita soare si reflectoare si se va tremina cu ele. Si atunci se va creceta (poate) mai cu atentie suprafata apei....
Prin prisma parerii tale mi se schimba viziunea asupra acestui concurs `sansa``; de ca atita tevatura, atitea cursuri si munca din partea tuturor daca la final se alege praful? De ce se cauta talente daca mai apoi nu sunt valorificate? In fine asta e! Se pare ca mai toate sunt doar de suprafata si reclama; Iar daca eu as avea de ales intre a ma lansa pe piata muzicala in genul`lycra plastic glow` si a nu ma lansa deloc.....as alege ultima varianta. Nu m-ar incalzi cu nimic daca as simula interpretarea unui text si asa stupid.....lasa-ma papa la mare.....sau gaz pe foc.

Si ai dreptate ;e trist sa vezi ca talentul si dragostea pt muzica nu intereseaza pe nimeni; mai bine canti in baie decat pe la concerte cu stupiditate impusa. :-)

Bridge spunea...

da..imi place cum gandesti.Crede-ma k am fost pe rand sunati de la o ...sa ii zik casa de discuri..cunoscuta in tzara..cu un director care obisnuieste sa isi intrebe artistele daca sunt virgine sau nu..Mi se intoarce stomacul pe dos cand ma gandesc.Har Domnului ca am fost atentionati vis-a-vis de acest domn..care se "ocupa" de talente..K altfel cine stie cu ce ne legam la gat.