marți, 13 noiembrie 2007

vita de vie - praf de stele

Frumusetea acestei piese doare..Si cum am mai spus, daca un lucru reuseste sa trezeasca emotie unei singure persoane..inseamna ca acel lucru nu a fost facut in zadar.Nimic nu e in zadar de fapt.

Respect!

16 comentarii:

Anonim spunea...

un clip simplu, fara nu stiu cate mii de efecte.un clip simplu dar genial, cu o melodie demna de admirat <3.numai respect si admiratie pt VDV \m/

Bridge spunea...

yep.that's the point.Romania e suprasaturata de sclipici si gloss si paiete.Si stii ce cred eu?Legatura care ii tine aproape pe acesti 5 oameni este mai mult decat evidenta..si de aceea pot crea o astfel de muzika,o muzika pe care sa o iubeasca ei mai intai,apoi sa le-o poata oferi celorlalti in toata splendoarea sa.

Anonim spunea...

Buna Brigitta... dupa prestatia de la megastar mi-ai ramas in minte... in seara aceasta mi-am adus aminte... si m-am hotarat sa caut sa va ce se mai aude de tine! am gasit vre`o 4 piese ale tale... le-am postat si pe blogul meu... ce vreau sa stiu... daca ia un album sau ceva... sa cumpar... sau adresa mail/mess sa`mi trimiti... mersi! ;)

Bridge spunea...

ciao andrei!De album inca nu putem vorbi, din pacate..Adresa mea de mess este jose_bebe_22. By the way, nice blog.

Anemari spunea...

Super piesa asta...simplu si cuprinzator!

Anonim spunea...

Stiam piesa inainte sa apara clipul. Foarte frumoasa piesa, ma duce cu gandul departe...:)

Anonim spunea...

ce-am repetat *piesa aia...sorry!

Bridge spunea...

nah las' ca trece, sym :-))

Anonim spunea...

Nu am cautat niciodata in playlist special vita de vie...piesa asta m-a facut sa caut si sa ascult mult piese vita de vie...superba piesa, de prima data cand am auzit-o,la TRL am zis ca trebuie sa am albumul:)

mihaela

adan spunea...

Frumoasa piesa. Simpla si atit de complexa in acelasi timp. Prin imagini simple si cuvinte simple s-au spus atit de multe lucruri profunde si care lasa loc multor vise, ganduri si senzatia ca fiecare dintre noi are praf de stele pe haine, dar ca uneori ne grabim sa-l scuturam sau uitam sa-i vedem stralucirea...

lore spunea...

e o piesa FOARTE TARE... iar video-ul atrage prin simplitate:)
si trebuie sa zic si ca e un gest f frumos din partea lor ca jumatate din suma castigata din vanzarea cd-urilor sa o doneze pentru ajutorarea celor care cu Sindromul Down.

lore spunea...

fara "care"
off, tre' sa gresesc si cand scriu niste amarate de randuri:))

Bridge spunea...

lole...inseamna ca nu ai papat laptik destul azi..mie mi se intampla fest :-)

andrada spunea...

vita de vie !!! nu stiam videoclipul insa melodia o stiu de mult timp. ce pot spune? e VITA DE VIE !!:X:X:X:X felicitari bridge ca ai postat videoclipul!

Alexa spunea...

Da...e pur si simplu simplu Vita de Vie...Doar nu degeaba ma semnez stardust pe oriunde apuc...nu degeaba Praf de stele e de 50 de ori in plylistu' meu dupa fiecare set de 5 melodii(am ceva cu 5'u :-s) si nu degeaba il admir de domnu' Despot de cand l'am vazut prima oara in viata mea(la tv) pt ca live mult, mult da' al draq de mult mai tarziu...

Anonim spunea...

Salut Bridge. Am postat si eu clipul pe blog. O melodie excelenta si un clip foarte frumos. :)