luni, 12 noiembrie 2007

Megastar 2 - Ardeal

Ca de fiecare data cand ma uit la Megastar..ma incord..aprob sau dau ochii peste cap...ma infurii, gesticulez..traiesc in televizor 4 ore ! :-)) Asa a fost si sambata asta cu concurentii din Ardeal.

De data asta am fost intrigata de cat de neinspirati au fost in alegerea pieselor.Foarte multi si-au taiat singuri macaroana cu ce si-au ales..si pakat..pt k voci aveau.Personalitate.. acolo iar putem sa ii numaram pe degete.

Cel mai rau mi-a parut dupa Anemona, fata aia buclata care a cantat "It's oh so quiet" -Bjork.. Adevarat ca si-a ales o piesa pretentioasa care cerea un pik de..nebunie..pe care fata nu l-a avut in interpretare, adevarat ca rochitza aceea sclipicioasa nu era nicicum din peisaj..INSA s-a descurcat onorabil si a fost fresh.Ash fi ales-o pe ea in locul tipei cu "Walk away", sincer.

Interpretarea piesei "Umbrella"..de TOT rahatul..imi scuzati exprimarea..dar m-a distrat ranjetul ala tamp ce il afisa la fiecare nota primita.A fost clar pt mine k tipa venise cu un singur scop: sa isi vada bulanele la tv.A fost un moment gretzos.. imi venea sa borask...Aproape la fel de penibila a fost si blonda de la final..nush ce mari asteptari au avut toti de la ea, inclusiv juriul, i-o fi dat pe spate la preselectii, i donno, dar a dat cu piciorul sansei de a merge mai departe alegandu-si "Just like a pill".Era evident ca nu e din acelasi "film".. dar nu destul de evident pt ea.

Si tipa asta festivaliera Cristina care a trecut in finala, nu m-a dat pe spate .. dar intr-adevar a fost mai buna ca cei mai multi de acolo.Si si-a ales o piesa care il atinge la corazon pe roman..K deh..doar nu va intelege o piesa de la Bjork.. unde urla nebuna k din gura de sharpe ("aia e arta, dom'le?")..ci va trece imediat sub efectul melancoliko-excitato-vibratto-siropos al unei piese care te face instant sa lingi poza iubitului/iubitei.In fine..

Tipul care a cantat "Let me entertain you" mi-a plakut..dragutza interpretare, dragutz timbru vocal, putin ragusit , asha cum imi place mie la barbatii cantaciosi..nice.S-a vazut clar k era cam "lemnos" el asa in mishkari..dar nah..nu m-a deranjat prea tare k nu a dat din fund lasciv..not my type.

Tipa care a cantat Alicia Keys.. mi-a plakut k si atitudine..insa piesa ..nu prea a ajutat-o ,indeed.Si nici vocea.Iar restul...Alanah Myles,Andra si tipul care a cantat nu-stiu-ce.. nimik special.Ba da..ar fi o mentiune..cred ca daca tipa cu timbru vocal asemanator cu cel al Andrei si-ar fi ales o alta piesa de la o alta artista ar fi avut sanse mai mari.Nu a intuit ca va fi acuzata de "copy paste" vocal.

Si cred ca i-am mentionat pe toti.Si abia astept sa fiti din nou de acord cu mine sau sa va zburliti de furie la citirea parerilor mele.I can't f***in' wait :-D Bwhahahahaahah !!

22 de comentarii:

andrada spunea...

pfff.... :(( si mie mi-a placut tipa care a cantat bjork :( a fost singura care mi-a lasat un "gust" mai placut in urechi...dar.... ma rog !

adan spunea...

de cand astept sa spui ceva legat de mega de sambata......... toate ziua m-am uitat pe blog! :)) desi eu n-am vazut prea bine........(probleme cu tv...dar am avut noroc cu un post obscur de pe net ce retransmitea show-ul)mi-am facut o idee. si eu stau 4 ore si astept cu sufletul la gura sa vad ceva frumos si suport cu greu raportul 2cantece/pauza/ si tot asa.... dar nu am atita rabdare(si nici cunostintele tele in materie de muzica) incat sa-i analizez pe toti. Astept sa treaca partea de inceput a melodiei.....iar daca nu-mi place....sanatate! next! nu mai stau sa ma gandesc ca tine; mi-e nu mi-a placut mai deloc; doar fata cu linsu pozei mi-a placut, Iar pe tipul lemnos.....nu l-am remarcat. :))))))dar observi cat sunt de dezamagiti cei din juriu? ma tem mereu ca se vor ridica in timpul emisiunii si vor baga picioarele! :))) asa au fetzele. si mi se pare ca e din ce in ce mai.....sa zic putin bun. megastarul de acum nu-mi mai lasa impresia celui de anul trecut; nici pe departe...... si sincer cred ca la anul nu va mai fi; va fi ca si big brother. prima data a tinut dar a doua oara...n-a mai trezit interesul nimanui si nu s-a mai facut. dar........mai am multe de zis la aceasta tema. Insa trebuie sa ies acum cu scuzele de rigoare!

Bridge spunea...

adan, nu trebuie sa te uiti toata ziua pe blog.poti primi notificare pe mail atunci cand postez ceva nou.pe pagina principala, dreapta sus e o casutza cu "e-mail subscription", unde iti scrii adresa de mail si esti anuntata cand postez ceva.easy.

adan spunea...

bun pontul! mersi! ........dar trebuie sa-ti spun ca inca .......n-am dat de casuta respectiva! :))))) dar o s-o rezolv. i`m new in materie de bloguit! :))

trebuia sa continui ceva....da; dar stau sa ma gandesc cum sa spun si ce sa spun.....fiindca mi se pare ca fiecare editie a megastarului e din ce in ce.....mai putin interesanta; nu o spun cu rautate dar asa mi se pare mie; si cei din casa de la mine au aceiasi parere...nush ce sa zic. nu inteleg ce se intampla: la preselectii concurentii sunt ok; da, sunt emotiile din concurs dar si voi ati avut emotii,dar v-ati descurcat foarte bine, mai ales pe finalul concursului cand e mult mai greu. Pai cei ce sunt acum alesi ce vor face? O sa alegem megastarul in functie de cine n-a clacat sau n-a luat-o razna? saptamana trecuta am fost tentata sa dau vina pe juriu fiindca n-a stiut ce sa aleaga la preselectii; in fine......asta e. poate next week o sa fie mai bine!
cum am mai spus mi-a placut Cristina; s-a descurcat destul de bine; La `Umberlla` sunt de acord cu tine; jalnic si mi-a sunat mai mult ca o bataie de joc.Tipa aia nu avea ce sa caute pe scena clar! Anemona...mi-a placut oarecum si ea; avea voce dar parca prea a copiat-o pe bjork; ideea era sa interpreteze si sa transmita ceva din piesa lui bjork, nu s-o copieze nota cu nota si gest cu gest; dar totusi cred ca merita o sansa; poate data viitoare ar fi reusit sa faca mai mult decat sa imite perfect. Si mi s-a parut bunicica tipa cu `Walk away.`Mi-a trezit putin interesul. Daca as fi ales eu... ar fi fost Cristina,Alexandra, Anemona si (acum ma gandesc mai bine..)tipul `lemnos` :)) cam asa ar fi fost.

adan spunea...

Gata si cu `subscribe`. :)

adan spunea...

a..............brigi_02_mix proba 28 mai.......poate fi downloadata? :)) e superba piesa!

Anonim spunea...

Hehe, fain "review" si esti funny chiar si cand ai dreptate!

Eu cred ca juriul a comis o mare eroare nesalvand-o pe Anemona care a fost pe "locul 2" daca se poate numi asa diferenta de 0.05% (probabil un vot diferenta).

In schimb i-a salvat pe baieti, care dupa parerea mea au fost cam slabi. Primul are o voce de Sergiu Nicolaescu (cred ca el canta mai bine) iar celalalt se tot bucura cand se vede in cadru, chestie care mi s-a parut narcisista- acuma recunosc ca prefer sa vad fuste decat tipi, dar.. nu m-au impresionat placut spre deosebire de tipul de data trecuta care a castigat.

Cristina a castigat pe merit... intr-adevar, dar salvarile juriului m-au dezamagit. Anemona mi-a placut, si consider ca merita a 2-a sansa pt ca a avut curajul sa faca un moment mult mai complex decat ceilalti, care a fost amuzant, a improvizat si a fost ALTFEL. Da, poate a incercat sa o imite pe Bjork, dar sa fim seriosi.... este prima proba din concurs, nu finala!
Mie Anemona mi s-a parut cam copilaroasa si ca la Tip Top Mini Top :) dar mi-a placut atitudinea ei scenica si faptul ca nu i-a fost frica sa riste cu o piesa ca aia.... Mie imi plac concurentii curajosi sa incerce chestii si sa vina cu momente inedite, fara atitudini festivaliere. Aia care vin cu mapa de diplome si cu alura de tanara speranta sunt plicticosi si previzibili.

De asta sunt f dezamagit de juriu. Diferenta de 0.05! trebuiau sa tina cont pt ca noi alegem megastarul!

Am impresia ca juriul are niste criterii foarte clare de filtrare de la Universal si ii sanctioneaza drastic pe toti care nu sunt in calapodul Megastar - whatever that is.

Uneori ma intreb de ce nu ii imbraca pe toti la fel, si sa le dea la toti sa interpreteze aceeasi piesa "potrivita" unui concus ca megastar, si cine o canta mai bine sa iasa "megastar".

Si cred ca ei salveaza mai mult baieti pt ca zic- deh, e plin de fufe blonde cantarete, avem nevoie de baieti.... cui ii pasa daca lumea nu i-a votat? Nu e clar ca nu asta vrea "maria sa publicul"????

Bridge spunea...

adan, piesa nu se poate downloada si compozitorul nu doreste sa o raspandeasca deocamdata pe calea Internetului,ceea ce e de inteles.Dar pot intreba :-)

sirg, e trist..tot mai multe pareri negative aud despre acest concurs..si tot mai mult ma stramb si eu sambata de sambata.Si expresia ce au avut-o pe fatza Despot si Iantu sambata trecuta..cand a cantat tipa cu "Umbrella" ei..a fost ceva memorabil.Am inceput sa rad..dar imi venea si sa plang ..intr-un fel !

adan spunea...

legat de download ai mare dreptate si mi-am dat seama ca m-a luat gura pe dinainte! dar mi-a placut prea mult! si foarte bine ca nu se distribuie pe net! Bag-o pe un albun impreuna cu restul pieselor si fa-ne o bucurie! Si nu vreau s-o downloadez! stiu ca am cam dat-o in bara cu intrebarea asta! ma ieltzi? :((((( te log flumos....... :(((((((( :)))

Bridge spunea...

hey girl, stai chill.Nu ma supar ca intrebi :-) Doar nu om fi mici comunisti..Dar sa stii ca piesa asta nu are legatura cu Terra.

Anemari spunea...

Nu stiu daca exagerez sau asa este dar parerea mea,aceasta editie cu reprezentantii Ardealului a fost cea mai proasta din toata "istoria" Megastarului.Mi-a placut Cristina si Anemona in rest...mai aveam putin si ajungeam la orl.Domnisoara cu Umbrella a fost megapenibila,dupa ce a cantat ca toate visele,se mai si hlizea,sau radea mai bine zis exact ca o proasta in balci.Pornind de la vestimentatie,machiaj si pana la cum se exprima"daca credeti ca am cantat bine,votati-ma",adica doohhh mai avea putin si zicea mancavas am cantat bine.Dirigu meu are o vorba care cred ca i-se potrivea domsoarei cu pricina..arata ca o bulevardista de pe autostrada Ploiesti-Bucuresti.Mdea..martafoii aia 2,adica baietii nu stiu ce merit deosebit au avut pt a merge mai departe,cum mama naibii nu a trecut Anemona si au trecut ei?imi raspund singura..asa cum Daniela,care a fost pe zona Moldovei nu a mers mai departe asa nici Anemona nu a trecut..mdea...sper ca sambata asta sa nu mai fiu nevoita sa tip la tv,"baaaa ce dracu aveti de cantati asa?"ci sa sar la auzul unei note de 10,asa cum o faceam in primul sezon si asta inca de pe etapele zonale nu in finale.Ehee..ce vremuri=))

Anonim spunea...

Bridge... eu totusi ma gandesc ca acestea sunt doar niste preselectii si ca dupa ce se termina astea voi vedea ceva care sa merite si sa votez nu numai sa stau si sa pierd sambata seara la tv.

Adevarul e ca multi sunt pe langa, si daca te gandesti un pic, primul MS a fost la "bulan", nu s-a stiut cum va fi si daca va reusi, dar a fost o surpriza placuta si acum cred ca asteptarile publicului general, dar si ale juriului au crescut.

Anul trecut se dadeau note mari chiar si la unii mai slabi, erau care luau si cate un 10, care cu aceeasi interpretare acum nu ar mai lua nici 8..

Si acum cred ca emisiunea vrea sa fie mai drastica pt ca am impresia ca tiparul pe care astia de la Universal il cauta e mai clar definit..
Sigur, e adevarat ca si concurentii sunt mai slabi... dar nu se stie ce poate iesi din ei pana la anul.

Din pacate mie nimeni nu mi-a atras atentia.

Si acum fac o marturisire.. anul trecut nu ma interesa MS, dar am vazut un promo in care aparea Kamelia la preselectii cu Unfaithful si asta m-a facut curios sa ma uit... si mi-a placut destul de mult, pt ca era mult peste ploaia de stele, fresh nu stiu ce sau popstars... (la care nici nu m-am uitat), iar fiind timisorean eram f interesat de concurentii din Banat, cu care am tinut tot timpul.

Ma rog, ce vroiam sa zic e ca atunci erau concurenti care ieseau mult in evidenta si te faceau sa ii placi rpd.. sau chiar sa ii admiri. Acum nu mai sunt... sau inca nu a aparut concurentul care sa imi placa mie f mult si caruia sa ii descarc melodiile...

P.S. Am ascultat una din melodiile tale (mix) si e super! tine-o tot asa.. nu te pot vedea facand altceva :)

Bridge spunea...

Sirg, piesa ce ai ascultat-o tu e compusa de George Hora, fratele Kameliei :-) Numai oameni talentati aici prin Banat!

Bridge spunea...

da..sambata va fi Banatul..sper sa se prezinte ok..sunt 5 aradeni de ai mei..printre care Luci e chiar fostul meu coleg de liceu si fost coleg de trupa (Rebel), chitarist.Sper sa se descurce toti bine..si imi pare nespus de rau k nu pot fi acolo in platou sa le tin pumnii :-(

ps: ID meu este jose_bebe_22, in cazul in care nu ne ajunge pagina de aici sa ne scriem :-p

Anonim spunea...

Bridge,pot eu sati spun de ce a avut juriul asteptari asa de mari de la ultima fata,Ramona.Ea a scos un cd impreuna cu toata familia...era un cd de colinzi..acum un an.Tatal ei a murit si anul trecut de aceea nu s-a mai dus la concurs...si presupun ca juriul a ascultato pe acel cd si lea placut.au aratat si la prezentare poze cu tatal ei si o poza cu coperta cd-ului..

Bridge spunea...

1.v-am rugat sa va semnati

2.imi pare rau sa aud de pierderea tatalui.Si totusi..alegerea piesei tot neinspirata ramane.

adan spunea...

Ma bucur k nu suntem mici comunisti! :))))) Dar sa stii ca piesa aia e super tare!
Abia astept sa vad simbata Banatul; nu stiam daca sa spun sau nu, dar am mari asteptari de la ei! De fapt sper sa stearga impresiile proaste lasate de celelalte zone; Si asa e.... Banatul e plin de oameni talentati! :)))) Emisiunea de simbata va avea un rating bunicel, fiindca toti vom fi cu ochii pe concurenti, mai ales noi blogerii. Ma astept sa vad ceva feumos si sa apara cel(a) care sa ma dea pe spate.Si ar fi bine sa fie si megastar cel ales sambata pentru ca Banatul sa-si ia revansa (prietenii stiu de ce)......spun asta. :) ;)

lore spunea...

Foarte putini am intalnit pana acum sa zica de anemona ca oricum nu ar fi meritat sa fie salvata. majoritatea au ramas ":O" cand au vazut ca a fost salvat acel tip ce a cantat nu stiu ce de la keo si ea nu... in fine, nu pot sa inteleg uneori juriul.
legat de umbrella... mie nu imi venea sa borasc. doar ma uitam cu o oarecare mirare la ea si ma gandeam... oare sa ii plang de mila la ce prestatie a avut sau sa rad?:)) oricum au fost tari despot si virgil.
cristina a fost intr-adevar mult mai buna ca ceilalti. mi s-a parut ca comenta cam mult juriului... dar e ok.

Anonim spunea...

hy...megastar 2 mi se pare nasol...nu e ce a fost...mult mai tare a fost prima editzie..voci mai bune...nush...asta e chiar nasol...:|

Anonim spunea...

wow! Ce comentariu incisiv! Wow again! Luv ya 4 that! Uite asa mi-e drag mie: sa gandesc independent de juriu. Pe bune. Fierb cand vad comentarii copy/paste dupa juriu. Nu e mai bine sa judecam singuri daca ne-a placut sau nu vreun concurent? Si nu e mai fain sa gasim singuri motivele? Bravo, Bridge! Keep singin'!

Bridge spunea...

hey Daniela :) Da.Comentarii brutale chiar vei gasi la mine pe blog.Can't help it.Dar stii ce echilibreaza situatia?Faptul ca imi exprim si admiratia atunci cand e cazul la fel de sincer.

ps:daca tu esti fata care a cantat "Son of a preacher man" atunci iti zic bravo!

Anonim spunea...

Mersi de aprecieri! :D Nu mi se pare brutal ce ai scris tu. Este un comentariu sincer, argumentat si elaborat independent de juriu. Din tot ce ai scris pe blog se vede ca nu iti place sa gandeasca altii pentru tine.