duminică, 23 septembrie 2007

Timisoara, orasul meu de suflet

bridge&artie

bridge&artie again

sis,liviu,miruna in "Alternativ"

in wc-ul din Alternativ

bridge&sis

Piata Unirii

Piata Unirii

Piata Unirii

sis si atv-ul de la Mall


parcarea Iulius Mall

sis&bridge

in Iulius Mall

De fiecare data imi face placere sa merg cu sisu' meu in plimbare la Timisoara.De fiecare data ne simtim bine facand o mika excursie,oricat de aproape ar fi ea de casa noastra.Ne place mult Timisoara la amadoua, si din cand in cand ni se pune pata, ne suim pe trenul personal (conserva) si intr-o ora si un pik suntem acolo.Nu se pune problema k nu avem ce face pe acolo, doar avem cunostinte, amici, cafenele,pietze misto de stat in ele si fotografiat,Iulius Mall..

De data asta, ca si in alte datzi, cum am coborat din tren ne-am binedispus inconstient, mai ales k soarele bland si tomnatik ne zambea si el copilareste,mie si sisului meu.De obicei de la gara ajungem in parc,il traversam,ajungem la Catedrala si apoi Opera..si ne gasim un lok de baut cafea si fumat o tzigara.Acum ne-am dus direct in Iulius Mall,cu scopul de a-mi cauta ceva incaltaminte mai pretentioasa pentru un eveniment la care am fost invitata la Bucuresti(si de care voi vorbi cand va fi cazul).

Iulius Mall a fost cam ..pustiu el asa la ora la care ne plimbam noi in pantecele lui.. erau vanzatorii, niste italieni pe la cafenele,niste doamne cu timp si bani cu vreun copil zgomotos eventual de mana...iar la ultimul nivel unde se mananca..era full...normal.Fud rulz in Roumeinia!
Nah...mi-am gasit si eu botine din piele si de firma( nu aruncati cu roshii in mine...nu imi voi pune eticheta Gia Moretti pe frunce!) cu ceva tok acolo ..cu care sa si pot umbla (!) , am mai cumparat 2 carti identice, una pt mine si una cadou pt un prieten drag care a implinit 24 de primaveri ..si asha voi stii daca o citeste sau nu..e shantaj pe fatza, dar stiu k ma iubeste si asha, de aia imi permit :-D .. si cam atat in Mall...ah..si o pizza hut buna de tot, cu muuult sos dulce de roshii !

Dupa-masa am stat la aer in Piata Unirii dupa care moooorr,e atat de frumoasa si boema... ca as fi in stare sa ma pun cu cortul cateva zile direct in mijlok(ok...ash renunta la gratar acolo, sa nu strik iarba).Bine k avea sis jukaria la ea de aparat foto si am putut surprinde coltzuri de caldiri, soare, umbre, culori,oameni,viata. Ne-am intalnit apoi cu niste amici de-ai Simonei care ne-au dus la o terasa interioara numita "Alternativ", unde am gasit un pat oriental in toaleta..mishto idee...utila chiar( recomand piesa de la Garbage -Androginy").

Apoi am ajuns in Cargo, tot o terasa interioara unde am jukat biliard , am baut cate o bere, a venit si un prieten de al meu,Arthur (yeah bitch, ajungi si tuh cu 40 minute inainte de plekare, nu??!!) caruia i-am dat cartea cadou cu promisiunea k o vom citi in sincron(cred ca incalc aceasta promisiune..ma mananca degetele sa o incep acuma!), apoi.. pentru k am lungit-o la Mac cu un cheeseburger umflat pana la refuz cu chimikale,am fugit dupa tren.La propriu, nu la figurat :-D

Domnii nashi au fost ieftini si protectori, dupa cum am mai spus-o, s-au multumit cu cat le-am dat,au stat putin si cu noi asteptand probabil sa ne simtim obligate sa facem conversatie (WTF!?!), i-am servit cu niste bombonele dintr-o cutie in forma de cap de shtrumph( si razand nervos m-a intrebat daca nu contin substante interzise :-D ... u wish!) si...am dardait de frig.Cam asta a fost pana akasa...cand am dat de patutzul cald.

See you soon, Teemee :-D

9 comentarii:

Anonim spunea...

uau ce wc in alternativ...trebuie incercat!! :))
oricum, ca wc-ul din Papillon nu-i niciunul, clar =))

Bridge spunea...

am fost o data si acolo,sunt desene, dar pat oriental nu am vazut :-))

Anonim spunea...

timisoara....frumos oras.tampiti ceferisti.si ce frig am mancat in seara aia.dc pierdeam trenu cred ca te mancam cu fulgi cu tot :)
da ce zici brig daca facem niste excursii de astea cu buget redus la deva, oradea si cluj?ca-s pe aproape.dc tot ai sectiune intitulata "locuri" hai sa o populam impreuna iubito:)
simo

Bridge spunea...

k sa intelegeti de ce simonei ii este usor sa mearga des cu trenul...este gratuit pt ea! da' mergem,honey,cum nu? :-)))

Anemari spunea...

Asa duceti-va la Deva,la zapacita de Lore..cred ca v-ar astepta cu 3 zile inainte in gara=))

Gee spunea...

vreau si eu la timisoaraaaaa :((:-<;));)));))

lore spunea...

in primul rand, faine pozele:D
si pana l toata urma te-ai apucat inainte de citit l cartea aia?:)) nu-i frumos[-X:))
dc tim mai brigi?si deva e cam acelasi lucru:-?? din anumite puncte de vedere:d deeh, nu se compara frumusetea celor 2, dar nah:))
trebuia s papi shaorma de l mall, e mai buna decat cheeseburger-ul de la mac:P
urmeaza sfatul sisului tau si veniti p l deva:D

Anonim spunea...

la cluj aveti si cazare daca vreti:D
m.

Anonim spunea...

eu chiar daca sunt din Timisoara marturisesc ca detest acest oras si prefer Aradul :) nu stiu de ce dar mi se pare de un milion de ori mai linistit :D