marți, 18 septembrie 2007

Narcis e Pepsi pe langa noi !


Nu exista ora, zi sau noapte pentru a scrie.Nu exista incercari de a gasi inspiratie sau de a vedea muze in tot ce ne inconjoara.E ora 4:18 am si pur si simplu am asternut pagini intregi de ganduri in mintea mea,la o turatie uluitoare si raman de fiecare data la fel de uimita.. de ce imi vine pofta de a scrie mereu in zori?

Incep sa simt lumea asta,casa asta, camera asta prea laica, se pierde toata substanta din noi...unde sa o gasim?De ce o pierdem in primul rand?Ah..pt. k ...e vremea sa te gandesti (asta e cazul fericit..."momentan sa ma gandesc doar") sau sa incepi sa iti castigi singur banul, vremea sa stii sa faci o ciorba si o tocana de..io stiu ce..(ce vreti voi), vremea sa ai o relatie stabila,el sa aiba mashina si bani sa te duka de Revelion la munte si vara sa te scoata prin Europa la o tura(in conceptia unora) sau sa te plimbe sub clar de luna,sa iti scrie poezii si sms-uri care sa inceapa cu "buna dimineatza soare" (in conceptia altora), vremea sa respecti fusul orar "normal" al...celor "normali" din jurul tau,vremea sa arati cat de elevat esti tu si cat de profund,cat de emo( ma scapa un...dezgust..o clipa..revin)dupa ce ai vazut un film cu Bjork si .."incredibil...dom'le..fata ignora limitele artei, se intrece pe sine, se joaka_ku multiplele ei personalitati, proaspata,gri, dramatika,transparenta ,dar atat de reala.. "

Deci, e vremea sa renunt la visele mele, doar pentru ca e vremea sa apara cei "binevoitori" si sa-mi explice mie "cum sta treaba cu visele, fetitzo...trezeste-te la realitate" ? Au si aparut , daca stau sa ma gandesc bine.Si ii compatimesc.Sunt ca si porumbeii aceia dragalashi care vin sa ciupeasca cate o farama de paine de pe asfalt...se incalzesc al nabii de tare cu ideea ca pana la urma toti ajungem sa ciugulim farame de vise imprastiate, cioburi de planuri maretze.Vor sa ne convinga de faptul ca..nu e vina noastra..pur si simplu nu devin realitate.Cate vise au trecut pe sub nasul tau si cu ochii deschisi tot nu le-ai vazut si primit in inima ta?

Realitatea care imi trece acum prin minte este ca nu suntem nascuti sa fim singuri,iar visul este sa fim iubiti pana la urma..ca ne iubim noi insine sau ca ne iubesc altii pentru ce am realizat..putin mai conteaza.De exemplu acum ma iubesc (posibil k termenul sa fie dus la extrema...putem sa il schimbam cu "simpatizez", "plac") pt k mi-am ridicat fundu' asta mare din pat, am pornit din nou PC-ul si am intrat sa scriu...din nevoia de a scrie.Mi-am indeplinit mie o dorintza, o pofta,mi-am satisfacut singura o nevoie.Si mai pot spune ca ma mai iubesc (va invit din nou sa schimbati termenul , daca va aminteste prea tare de Narcis) pentru simplul (sau ..complexul..) fapt k imi doresc ca oamenii sa poata surprinde un moment din viata..altui om,asha cum e el la 4 dimineatza, cu gandurile lui,in pijama, cu ochii impaienjenitzi si cu o vezika care trage semnale de alarma deja (!).Daca ar fi dupa mine, v-ash pune pe toti sa va scrieti gandurile la ore ca astea.Acum suntem cu totii demachiati.

Acum trebuie sa ii arat vezicii mele dragostea meritata, s-o eliberez de tensiune.Daca veti considera (unii din voi) acest articol aberant si inutil,luati-l drept unul de specie..extraterrestra.Va saluta E.T.

4 comentarii:

Anonim spunea...

eu o sfatuiesc pe E.T. :D sa continue sa viseze frumos, pen` ca oricum ajungem cu totii intre scanduri...dar macar sa stim ca...what the hell, it was worth all the time! si apropo, a fost intr-adevar impresionant Dancer in the dark, dramatic putin peste masura, dar chiar mi-a placut.

Bridge spunea...

10X Timi, e E.T. indeed.

radu becus spunea...

i didn't get it

Anonim spunea...

lasa pe cei "binevoitori" sa vorbeasca in continuare...pana la urma tu alegi daca le urmezi sfatul sau ba...am avut si eu o discutie de curand cu cineva care vroia sa ma faca sa inteleg ca nu sunt destul de matura sa inteleg lumea, sa imi arate ca cel cu codita e cu totul negru si sa imi explice in cel mai amanuntit mod ca visul meu nu se v-a putea implini si ca sunt prea perfectionista.
cat despre scris important e sa-ti asterni gandurile pe hartie(calculator sau ce'o fi)daca asta simti...e important ce simti tu si nu ce vrea lumea.
m.