luni, 3 decembrie 2007

Megastar 2 - Semifinala 1

M-am saturat sa tot analizez atata prestatiile altora..De aceea voi fi scurta,in special pentru ca in proportie de 90% am fost de acord cu juriul..asa ca nu ar avea rost sa fiu papagal.

- ALEXANDRA - mi-a placut mult de tot..e talentata,pozitiva,sincera si modesta, lucruri pe care le apreciez la un om.Doar sa scape de acele gesturi de Andre..Despot le-a numit de "cyborg".Bravo!

- AIDA - "When you're gone" a fost interpretata misto, dar nu s-a mulat pe personalitatea ei.

- MARTA - comentariile lui Iantu mi-au placut in acest caz ..cu alte cuvinte..hai sa ne prefacem ca ne simtim bine pe piesa.. si dupa ce se termina ..renuntam la zambetul de scena..si ne intoarcem in pielea noastra,care nu ne ofera inca libertatea miscarii si exprimarii eu-lui autentic (moaaama de unde atata filozofie pe mine?!?! parka ziceam k nu am chef sa scriu .. :-D ..acum cred..pofta vine mancand! )

- LARISA - s-a luat curentul cand a cantat "Je t'aime" .. doar inceputul l-am prins si parea ok.. Piesa "Suflet drag" a fost varza intr-adevar...Si ar fi misto sa se tunda,ca asa parca ar dori sa promoveze valorile populiste ale patriei noastre dragi :-) Nu ca ar fi ceva rau in asta, dar publicul MS e cu totul altul decat cel de la festivaluri,asadar asteptarile sunt diferite.

- ANDREI - merita sa treaca in finala, in locul Larisei, clar! Si camasa verde de brotacel a fost piesa de rezistenta :-))) Si parerea nu a pornit de la mine, ca fata, ci de la un reprezentant al sexului fortzos (ma refer la sex ca gen, nu ca organ propriu zis... sa nu fiu prost inteleasa :-P )

- GABI - Gabi..are raguseala misto cand canta..dar a fost tare fals la "Bed for love" pe strofe..nesigur..plus k e prea tzeapan,dar intr-un fel e de inteles, daca e obisnuit cu chitara in brate

Cam atat de la Arad.Andreea,predau legatura!

5 comentarii:

Anonim spunea...

ciudat k ai scris de toti concurentii:))chiar ma gandeam dak o sa scrii avand in vedere k nu ai vazut chiar tot...din ce cauza oare?:))si mie mi-a placut larisa la piesa "je t'aime" cu toate k atunci nu am ascultat decat strofa(al naibii curent:)))dar am vazut acasa si a fost chiar misto:)andrei mi-a mai placut k restul nu prea au fost cine stie ce.poate sapt asta o sa fie mai bine...:*.

Anonim spunea...

Hei, mersi pt link si vizita supriza :)

cat despre MS, am ratat directul pt ca am fost la un chef, si m-am uitat in reluare, dar in reluare mi se pare tare aiurea emisiunea .. n-are suspans, nimica, desi nu am tras cu ochiul pe forum ca sa vad cine a iesit. Aveam senzatia aia de chop-choooop.. pe alocuri finisat cu foarfeca la montaj :))
DAR
mi-au placut finalistele.. nu stiu ce sa zic de baieti, dar mie nu mi-a placut nici una in mod special. Larisa e inca "bebe" :)) si probabil ca daca se tine de treaba face Crina o voce mare din ea... dar mie mi se pare loto. Mie imi plac vocile mai .. mai de blues asa, nu ma sensibilizeaza vocalizele si acutele (n-am cristale de spart pe acasa)

Bridge, pe cand te vad in juriu? LOL ce funny ar fi o editie speciala cu fosti concurenti in juriu :))

Bridge spunea...

pfff...asta ar fi ceva tare de tot..ma si imaginez in postura de jurat..cred ca as fi rea..

Anonim spunea...

Parca te vad pe tine in juriu fatza in fatza cu Roxana Deja-vu :))

lore spunea...

mie editia asta nu mi s-a parut prea speciala... da, alexandra merita sa treaca mai departe, are talent fata.oricum de fiecare data cand o vad imi amintesc spusele cuiva, stii tu la ce ma refer... restul muriti curiosi:))
de larisa nu stiu ce sa zic, sunt altii(ca andrei de exemplu) care meritau mai mult. "suflet drag" nu mi-a placut deloc, iar "je t'aime" mi-a fost lene pana acum sa m uit pe site(vb lu' flor, al naibii curent). oricum ii urez succes!
nu mai are sens sa mai vb si de ceilalti...