vineri, 5 octombrie 2007

"Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani" - Melissa P.



Micutza scriitoare Melissa Panarello face parte din oamenii care isi traseaza singuri sau nu limite ale propriei "normalitati", indrazneste din ce in ce mai des sa isi spuna "da", shokeaza prin frumusetea naturaletzii cu care isi povesteste experientele sexuale(care in opinia publika sunt inka tabuu..)

Praktik isi striga in gura mare existenta si tot ce aduce aceasta cu ea.

18 comentarii:

lore spunea...

e chiar interesant titlul... poate mi-o voi cumpara si eu:D
asteptam s spui ce impresie ti-a lasat dupa ce ai terminat de citit cartea
tzuc:*

Anonim spunea...

eu am citit cartea...si este foarte foarte mijto...sa o cumparati..o sa shocheze putin..dar..merita sa fie citita:*

Anonim spunea...

din curiozitate am inceput sa citesc cartea
numai dupa ce am citit cateva pagini am ramas socata si placut surprinsa in acelashi timp.
m-a surprins felul ei de a se exprima si de a spune lucrurilor pe nume fara niciun fel de rusine.ea reuseste sa inlature acele perdele in spatele carora se ascund multi scriitori si cititori in acelashi timp.e o carte ce merita citita.1 sau 2 zile maxim trebuie sa iti rapesti din timp, nu mai mult.

Anonim spunea...

Salut! Am citit si eu acest jurnal si am ramas placut impresionata. Nu m-a socat deoarece uneori ma regasesc printre cuvintele Melissei P. Dar am o intrebare...cica s-a facut ceva film, pe tema acestui jurnal. Daca aveti ceva informatii, va rog sa ma anuntati.

Bridge spunea...

am anunta, daca am stii pe cine :-)

Anonim spunea...

hey tot eu sunt :) am gasit cum se numeste filmul : Melissa P. ca si autoarea. anyway, e mai nasol filmul decat cartea

Anonim spunea...

azi am citit cartea. dintr-o bucata. nu ma pot hotari daca mi-a placut sau nu, dar putine sunt cartile care reusesc sa ma tina dincolo de pag 5. e totusi o poveste trista, care te face sa te intrebi daca lucrurile alea chiar se intampla in societate. si am o indoiala in privinta presupusei varste a autoarei.sa fie chiar asa?! si inca o curiozitate: dc majoritatea cititorilor sunt femei?

Anonim spunea...

am citit cartea si doresc sa o recitesc.mi a placut enorm.as dori sa citesc si urmatoarea carte a ei"l`odore del tuo respiro",dar se pare ca nu a aparut la noi.oricum asta e impresionanta.te socheaza.nu o mai poti lasa din mana.merita citita.

Anonim spunea...

Am citit si eu cartea... intr'adevar exprima niste adevaruri incerdibile, si cred intr'adevar ca avea varsta mentionata fiindca greselile facute de Melissa sunt specifice varstei. A avut mare noroc ca nu au fost complicatii de la atitea relatii asa, aiurea(bebe)... nah...

Am ramas foarte placut impresionata, mai ales ca pe langa experientele sexuale, e surprinsa si maturizarea fetei, precum si efortul de a'si proteja parintii, fiind constienta ca daca ea'si face rau cu mana ei, ceilalti nu trebuie sa sufere.. ma rog, nu comentez mai mult, ma intind deja! Recomand cartea mai ales adolescentelor.. cunoscatorii stiu de ce...

Anonim spunea...

shi eu am citito-> e o carte exceptzionala..:)...cel mai bun exemplu pt "fata" mileniului "3"(fata din ziua de azi)..o carte care itzi pune un semn de intrebare despre prea cunoscuta licoare a "dragostei" shi care itzi deschide noi orizontrui spre maturizare, nu ezitatzi sa o cititzi!

LoLa spunea...

am citit ieri cartea...am fost cuprinsa de o vraja inimaginabila...nu ma puteam opri din citit...voiam sa continui la nesfarsit...voiam ca acea carte sa aiba un numar infinit de pagini...esti incredibil...am ramas socata...knd am vazut cu cata exactitate a descris melissa experientzele sale...am ramas de'a dreptul uimita...nu imi dau seama cum o adolescenta de 16 ani a trecut prin atatea...de ce a trebuit sa fie asa???de ce a trebuit sa treaca prin atatea???prin atatea paturi...atatea asternuturi patate...a trecut prin atatea pana a gasit in sfarsit ceea ce cauta...pana si'a gasit linistea sufleteasca...cel care a curatzat'o de pacat...este extraordinara cartea...si o recomand tuturor...intr'o buna zi,o voi citi din nou...stiu asta...pentru k simt nevoia sa o fak..simt nevoia sa o citesc din nou..m'a fascinat enorm...dupa ce am terminat'o de citit...pe la 11 fara 10[seara]...m'am pus in pat sa ma culc...si mi'au curs lacrimile,gandindu'ma la carte,la ceea ce tocmai citisem....mi'au curs lacrimile fara sa vreau...pur si simplu!!!in interiorul meu se intampla ceva,de aseara,de knd am citit cartea...se intampla ceva,dar nu stiu ce...

Bridge spunea...

lola - vrei si tu, aia se intampla :-))) acum serios vorbind,eu cred ca nu e vorba neaparat de sex aici..e vorba de experiente puternice prin care oamenii trec in viata, unii dorindu-le, altii nu neaparat.Melissa alege sa aiba experiente sexuale puternice,ba mai mult, sa le si scrie si publice.Cititorii isteti vor intelege ca asta nu o face murdara ca si om.Cred ca tu ai cam inteles asta.

Anonim spunea...

dap...am citit cartea...sincer nush dak mia placut dar pur si simplu nu o poti lasa din mana odata ce ai inceput sa o citesti...ma impresionat felul in kre sia povestit experientele...merita citita!!!

Anonim spunea...

Salut ..

Are cineva cartea in engleza? Am impresia ca voi fi dezamagit de traducerea in romana ...

Sau, doreste cineva sa o imparta in format pdf?

Anonim spunea...

cartea mi se pare interesanta...dak ea a vrut sa'si scrie jurnalul erotic, a facut intr'o maniera foarte profesionista shi originala

Anonim spunea...

eu vreau sa vad si filmul.stie cnv unde il pot gasi pe net???????????

Anonim spunea...

Multumesc pentru informatii interesante

Anonim spunea...

Can I simply say what a relief to find someone who
truly understands what they are discussing on the web.
You actually understand how to bring a problem to
light and make it important. More and more people have to check this out and understand this side of your story.
I was surprised that you are not more popular given that you most certainly possess the gift.


Here is my web-site acoustic guitar chord