vineri, 11 ianuarie 2008

O zi...libidinoasa

DACA:

1. Te ia cu taxi-ul dintr-un loc prestabilit sa te duca la posibilul loc de munca,el, domnul grizonat pe care l-ai cunoscut cu multi ani in urma intr-o conjunctura fericita si ..culturala.El, domnul care ti-a inspirat mereu incredere si ..integritate.

2. Biroul temporar este de fapt o "chestie" improvizata intr-un apartament unde se si traieste,doarme, mananca...si cine stie ce Dumnezeu se mai face,unde mizeria si dezordinea merg mana in mana.

3. Odata ajunsa acolo,te invita sa te faci comoda,sa iti dai paltonul jos pentru ca (ii?!) este cald.

4. Iti ia obrajii in palmele lui si la o distanta de cativa centimentri de fatza ta iti spune ca se bucura ca ai venit sa discuti despre o posibila viitoare colaborare profesionala.

5. In timp ce iti explica unele detalii ce nu isi au rostul in acel moment legat de job, iti strange calduros umarul cu mana.

6. Ii tremura mana in timp ce da paginile,si nu de batranete!

7. Ii tremura uneori si vocea si se pierde daca te uiti in ochii lui cu atentie.

8. Te invita chiar "dincolo" sa vezi niste acte, doar ca ramai perplexa cand vezi ca acolo are patul unde doarme, foi lasate haotic pe jos, carti interesante (nu neg asta),o revista Playboy..etc etc.

9. In incaperea mentionata la pct. 8 el se aseaza pe patul nefacut si te invita sa te descalti, sa te asezi langa el sa iti arate acele acte...( acolo e momentul cand iti vine sa ii borasti placinta cu varza ce ai mancat-o la pranz direct in capul lui grizonat!)

10. Se pierde cand ii zici ca NU te descalti si NU continui discutia in incaperea respectiva.

11. Pare aproape trist cand ii spui ca e timpul sa pleci si ramane sa iei o decizie in urmatoarele zile, pentru ca mai ai si alte optiuni pe care doresti sa le analizezi bine.

12. Te suna dupa 1 ora si stangaci te intreaba unde esti...daca ai ajuns bine la destinatie ...si...cireasa de pe tort.. "Stiu ca poate spun o prostie..dar deja mi-e dor de tine.." ..................?!?!?.................

...ATUNCI e cazul sa zici "Hoooo, pervert grandpa!Nu's mai o fetita care sa primeasca bomboane atat de usor..si nici nu vreau sa rescriu "Lolita" ...exista deja varianta romaneasca si ea se cheama "Lorelai" .. bune romane amandoua, dar eu prefer propria mea poveste!Iar ea nu te va include pe tine, domn "respectabil" care iti doresti mai mult decat poti duce!

7 comentarii:

bigiu spunea...

It gives me the creeps!=)) Fereste-te de astfel de specimene Bridge, k is destule pe lumea asta! Eu cred ti-ai dat seama de la inceput de gandurile sale nu tocmai ortodoxe dar ai vrut sa vezi pana unde e in stare sa se injoseasca. Naughty old bastard! =))

Anonim spunea...

Acela era un "interviu"?
Asa da om de afaceri. Ai uitat sa mentionezi domeniul de activitate. Ii merg afacerile? ;-)

Nu iti pare rau ca nu ai cumparat macar un flacon de pepper spray? Vorba lui Bigiu, "Fereste-te de astfel de specimene".

Btw, afacerea lui are site? :))

Bridge spunea...

nu dau nume.nu l-am scuipat in fata ca nu am vrut eu sa ma injosesc..si ca m-a incercat si sentimentul de mila,sincer.

Anonim spunea...

Bleah! Chiar ma intrebam: oare ce-si imagineaza asemenea oameni? Oare cred ca tanara sperantza din fatza lor se va indragosti de ei subit si iremediabil? Si ca vor trai fericiti pana la adancile EI batranetzi? Probabil ca isi rezerva macar dreptul sa spere ("...mishto..." - you know what I mean...)

Anonim spunea...

mai bine mergea la curve si nu se facea de tot rahatu cu tine. fuck him

Bridge spunea...

ps: era cat pe ce sa pun si aici poza...

Anonim spunea...

e pe bune?!?!
sau doar "o povestioara"?
yacs!!!!bleah!!!