marți, 8 ianuarie 2008

2008...be good to us!












viitorul meu sotz :-*


Dragii mei,

Incep cu un sincer "La multi ani!" pe care vi-l spun cu intarziere..si fie ca anul acesta sa nu va dezamageasca,sa deveniti mai puternici si cu pofta de a musca si mai tare din viata!

Nu am mai scris pentru ca nu am putut.Nu am fost inspirata si starile prin care am trecut nu mi-au fost de nici un ajutor.Pur si simplu nu am vrut sa scriu doar de dragul de a posta ceva.Sarbatorile de acum nici nu se compara cu cele ale copilariei..bradul nu mai are miros pentru ca e din plastic (ce comod..) , prajiturile se pot si cumpara de la patiserie,de Craciun se bea si nici macar o rugaciune spusa noaptea in pat si singuratate, nici aia nu se mai regaseste acum printre restul lucrurilor ce se fac.

Craciunul de anul acesta..pot spune cel mult ca nu a fost plictisitor..am avut "turneu" de colinda cu prietenele mele.De vreo 3 ani e traditie sa mergem pe la fiecare dintre noi sa ne colindam parintii si sa mancam/bem la fiecare cat ne permite burta.Anul acesta hitul a fost "Mos Craciun" :-D

Si de Revelion...aici vine partea funny.Am pornit pe 29 dec. spre o comuna din judetz (Siria pt. cunoscatori) , la casa unui amic bun cu gandul de a face Revelionul acolo.In total am fost vreo 15-16 ..pana aici toate bune si frumoase.Doar ca unele persoane uita ce inseamna un GRUP..hai ca asta nu ar fi atat de grav..dar cand iti uiti si obrazul acasa ..atunci nu ma faci sa dau nici 1 leu pe tine.Ma bucur totusi ca mi-e clara treaba vis-a-vis de unele persoane pe care le consideram ..de treaba.Ma bucur ca stiu sa imi aleg prietenii in asa fel incat sa nu imi para rau apoi.Doamne, mare e gradina ta...

Asadar, pe 31 dec. eu si cu inca 5 persoane ne-am intors de la Siria si am lasat.."GRUPUL" sa se distreze tihnit , fericindu-ne pentru fericirea lor :-D Dar fericirea noastra vazandu-ne acasa a fost de 5 ori mai mare.Si asa am improvizat noi un Revelion in 5 care a inceput acasa la o prietena noastra Anca, dupa care ne-am dus la rock in Nerv, unde s-a lasat cu dansuri pe banci si hore !Niceeee!Bine a zis cine a zis .. "tot raul spre bine"!

Mi-am pierdut simtul umorului in povestire?Ca eu asa simt.Posibil sa fie dezgustul pentru existenta in acest moment,dar cu singuranta imi va trece :-D "Mainile in aeeerrrrr ... "

Kiss on your dreams!

4 comentarii:

micutza spunea...

La multi ani Bridge...si sa iti fie anul nou plin de realizari, fericire si iubire!

*...adevarat ca parca Craciunul si-a mai pierdut din intensitate, dar pe langa motivele enumerate de tine as mai adauga ca poate acum nu suntem nici atat de copii sa simtim ca atunci cand eram.
*...e ok daca v-ati distrat pana la urma...putini, multi, in fond nu conteaza cantitatea ci calitatea:)

Anemari spunea...

La multi ani Brigi!un an cat mai bun iti doresc.

lore spunea...

Super fotogenice "gagici"! Imi place si a 2a poza=)) Dar viitorul tau sot... am ramas fara cuvinte, super misto tipu':X:X! sa ma chemi la nunta:O3

Anu' trecut a fost destul de fain, dar cum intotdeauna se poate mai bine... un an minunat mai Brigi, plin de bucurii si sa reusesti tot ce iti propui!

deyu spunea...

In primul rand LA MULTI ANI si un an cat mai bun :* ....si i nal doilea rand , sa stii ca nu esti singura careia i s-au schimbat planurile de rev pe ultima suta de metrii.Eu am patitio si mai si , caci numa pe 31 dec la ora 23:00 revul a luat o alta intorsura. In ciuda acestui fapt am avut un rev de milioane , the best de pana acum :D.