miercuri, 21 ianuarie 2009

Arena Band in Hard Rock Cafe


Sambata seara Arena Band a fost responsabila timp de mai bine de o ora cu decibelii din Hard Rock Cafe.Poate ca dezamagesc daca spun asta , dar nu m-a prins atmosfera asa cum mi-as fi dorit.In Hard Rock Cafe se sta la masa,se bea,se mananca si se priveste/asculta un concert.Nu se participa intens.Dupa parerea mea,cele mai tari cantari sunt acelea cand uiti ca esti entertainerul de serviciu care este platit pentru ceea ce face si pur si simplu te simti la fel de bine ca si invitatii cu durere la banana,de bine ce le e (asa cum s-a intamplat vineri in club Spice). Lasand asta la o parte, HRC e totusi un brand cu o istorie frumoasa in spate, un omagiu adus muzicii rock si celor care au cantat-o cu atata pasiune.Merita sa-i spunem "respect!"

Si sa nu uit recensamantul.Au fost persoane care au venit expre sa ciuleasca urechile si sa beleasca ochii la ce cant cu Arena Band si le multumesc pe aceasta cale.A fost placut sa va revad, gagici!La cat mai multe iesiri impreuna cu voi imi doresc de acum incolo!

Muciumex Sanziana (French Kiss) pentru pozulitze! Alexa (gradinitza Megastar), bafta la Eurovisioane! Carstea, remember, you are still ma' sweet Motor bici!

Halexa,moi si Sanzi












7 comentarii:

Ea spunea...

Hi, hi:D
Ce fustiţă frumoasă ai!

Bridge spunea...

ea - tenx, mam!

Gaby spunea...

as fi vrut sa fiu acolo;;) imi doresc enorm sa te cunosc:)

lore spunea...

blonda mica, (virgulaaaa) cantacioasa si sexy la orizont :-D

ps: si eu vreau bratara de-aia, cred ca ti-am mai zis candva

Anonim spunea...

frumos blog :) :)) de acord cu Ea

Bridge spunea...

gaby - poate ajungi la o cantare ,daca ai drum la Bucuresti in viitorul apropiat, who knows :-)

lore - puteai si fara virgula :-))

sunt - sar'na,esti :-)

Cristina Cioba spunea...

nu te supara, tu ai fost la megastar???