miercuri, 2 iulie 2008

Leapsa scriitoriceasca

Am primit o leapsa de la Gia.Trebuie sa deschis prima carte ce imi cade in mana (sau e in curs de citire) la pagina 123 si sa copiez frazele 5-9 . Here it goes :

"In consecinta,luati-o cu calm.Doar n-ati trait nici dumneavoastra ca un pustnic in tot acest timp, altfel n-ati fi apasat de-atatea ori ,cu degetele tremurande, pe soneria mea.Dar barbatul si femeia sunt animale diferite.Barbatul poate fi, in acelasi timp,si un bun familist,si un fustangiu.Barbatul poate iubi o singura femeie,dar nu se va da niciodata in laturi sa se culce si cu altele." (Evgheni Evtusenko - "Sa nu mori inainte de moarte")

Stiu ca barbatii il vor adora pe Evtusenko pentru acest citat.Vor crede ca explicatia e de fapt scuza imbatabila! Bwhahahahah! :-D No, gentlemens, no no no.

Leapsa merge mai departe la toti cei care aveti 5 minutele libere pentru a o onora!

Un comentariu:

Ioana C. spunea...

tocmai citeam kafka procesul cand am vauzt leapsa asta.iata:Mirat,K.se opri locului si mai asculta o data,ca sa fie sigur ca nu se inselase,o clipa,nu se mai auzi nimic,apoi gemetele reincepura.Primul gand al lui K. a fost sa cheme vreunul dintre oamenii de serviciu,pentru cazul in cand ar fi avut nevoie de martor,dar se simti cuprins de o curiozitate atat de puternica ,incat impinse usa care zbura, literalmente,in fata lui.Asa cum banuise,acolo se afla o camara pentru vechituri,pragul era ticsit de imprimante inutilizabile si de calimari vechi de lut,rasturnate pe podea.Dar in mijlocul incaperii,la lumina unei lumanari prinsa de un raft stateau 3 barbati cu spinarile inconvoiate din pricina tavanului scund.
:))si cand te gandesti ca bietii oameni erau batuti acolo de un doi de calau:|