vineri, 18 iulie 2008

Criminali in serie

Am gasit azi-noapte acest articol pe pagina U tv, in timp ce navigam pe apele tulburi ale dulcii lumi virtuale.Un top 11 al celor mai fiorosi si prolifici criminali in serie. Iar povestea primului m-a convins sa parcurg tot articolul ... ajungand la locul 1 ,ocupat de un criminal ce chiar VA FI ELIBERAT IN ANUL 2023 ! Check this out :


"Dahmer a omorat 17 barbati si baieti intre anii 1978 si 1991, majoritatea crimelor fiind comise intre 1989 si 1991. Crimele lui erau inspaimantatoare, includeau viol, necrofilie si canibalism. Se pare ca Jeffrey incerca sa faca din victimele sale niste zombie, gaurindu-le capul si turnand acid clorhidric inauntru, in timp ce acestia inca mai erau in viata.

Dahmer in adolescenta obisnuia sa bea mult alcool, devenind un betivan singuratic. Tatal sau mai tarziu l-a inrolat in armata pentru 6 ani de zile, a servit doar doi ani, fiind trimis acasa din cauza problemelor pe care le avea cu alcoolul. In 1982 a fost arestat pentru exhibitionism, apoi in 1986 a fost trimis in inchisoare pentru un an de zile, pentru ca s-a masturbat in public.

Pe data de 30 mai 1991, Konerak Sinthasomphone, in varsta de 14 ani, de-abia scapat din apartamentul lui Dahmer, a fost descoperit de politie bajbaind pe strada, pe jumatate dezbracat, cu fundul plin de sange si sub influenta drogurilor. Dahmer a spus politiei ca era prietenul sau si ca au avut o cearta la betie. Politistii i l-au dat inapoi lui Dahmer pe tanarul de 14 ani, crezand ca cei doi sunt impreuna.

Mai tarziu in acea seara Dahmer l-a ucis pe Konerak, dezmembrandu-l si pastrand craniul ca suvenir. Cei doi politisti au fost concediati ulterior, apoi medaliati si reinstaurati in functie.
Cand l-au arestat pe Dahmer, politia a gasit in casa lui fotografii facute cadavrelor, ramasite omenesti, 3 capete si penisuri separate de trup. In frigider au gasit alte ramasite omenesti tinute pentru a fi ulterior mancate. Un altar facut din cranii omenesti a fost descoperit in debara iar in baie avea cada plina cu acid clorhidric, folosita la dezintegrarea cadavrelor. A fost ucis in inchisoare de un alt puscarias in 1994."


Ca sa citesti in intregime articolul da un click AICI.

9 comentarii:

Andreea.R spunea...

Foarte interesant... Eu chiar as mai adauga cateva nume la lista lor: Charles Manson, Albert H.Fish, Henry Lee Lucas (probabil cel mai prolific dintre toti, a ucis intre 350-900 de oameni ;))
E interesant sa afli ce se petrece in mintea unor astfel de monstrii, caci nu pot sa ii numesc altfel...

Anonim spunea...

ce e asa de interesant?

chiar vb ceva in sensu asta un psiholog criminalist, anume de "o poetizare" a ucigasilor

Bridge spunea...

poetizare my ass... la fel de poetici sunt astia cum a fost acel "artist" care a legat acel catel in galerie si l-a lasat sa moara lent de foame si sete .. spre deliciul vizitatorilor. Asta da arta .. bolnava..

Anonim spunea...

"poetizare"...de catre public

Andreea.R spunea...

aprozarnet, nu ma intelege gresit... nu inseamna ca sunt de acord cu ce au facut ei, Doamne fereste! doar ca mie mi se pare interesant sa afli cum pot sa existe astfel de oameni, cum gandesc ei... eu vorbesc din puctul de vedere al unui (sper eu) viitor psiholog ;)

lore spunea...

Andrei Chikatilo a fost un criminal in serie de origine ucraineana, cunoscut sub numele de „Macelarul din Rostov” (Butcher of Rostov) si ‘The Red Ripper.’ A fost condamnat pentru uciderea a 52 de persoane - femei si copii. Crimele au avut loc intre 1978 si 1990. In 1978, Chikatilo s-a mutat in Shakhty, un oras neinsemnat de pe langa Rostov, unde a comis prima sa crima – o fetita de noua ani. Criminalul nu putea ajunge la orgasm decat in timp ce isi injunghia victimele.

Ultima fraza e ...

bigiu spunea...

...stupefianta, cred ca e cuvantul.

Din ce abisuri intunecate provin ororile astea cu chip de om? Mistery unsolved...

lore spunea...

exact bigiu, imi statea pe limba.

Bridge spunea...

yeap..eu am scris acel fragment cu rosu pentru ca.. m-a socat cat ghinion a avut acel om.. a fost atat de aproape de a scapa din ghiarele acelui monstru.Si ghici cine l-a redat ucigasului, daca nu oamenii legii.. macabra ironie..