luni, 17 martie 2008

Don'shoara Fantezie scuipa foc, ca flori n-are ...

Pe blogul stimatei don'shoare Fantasya exista urmatorul articol ,pe care va invit sa il cititi : "Bridge atat de blonda" .

...cand vrei sa atragi atentia unei persoane ca a gresit ceva,alegi un ton neutru si pur si simplu ii spui. Se mai cheama diplomatie.

...cand vrei sa te dai in stamba , tu fiind mult prea elevat pentru muritorii de rand al acestui secol (mai ales daca sunt .. muritoare blonde) , "zbieri" in stanga si dreapta cat de istet,documentat, fin, invatat,experimentat, apreciat,subtil esti si cat de prosti sunt altii si tzak pak .. gata articolul. Daca stilul de a scrie nu este acelasi pe toate blogurile , nu inseamna ca suntem mai inteligenti sau mai prosti unii ca altii.

Don'shoara Fantezie se numara printre cei care sunt prea plini de al lor talent si nestiind cum sa mai sublinieze faptul ca noi , ceilalti, suntem net inferiori, incep sa scrie articole despre articolele noastre, sa ne critice expresiile, stilul , punctuatia, poate vor ajunge sa conteste si aerul ce il respiram atunci cand ne scriem articolele pline de KAKA_KA_ciKA sunt pline de KAKA :-D

Si totusi...pacat de ea.. pare o tanara draguta,cu imaginatie bogata, dar se urateste cu aceasta atitudine.Mereu mi-au displacut oamenii uraciosi.Mereu ma displac si pe mine cand sunt uracioasa cu unii sau altii, in unele momente.Una e sa se mai intample si alta e sa iti fie deja in obicei.

Inca o data intreb... unde e era hippie, cand oamenii isi mai zambeau sincer, cantand in jurul focului la chitara si cand blogurile inca nu inveninau inimi?

PS pt. non-blonda Fantasya : superbissim vine de la superb pentru ca asa am avut eu chef pe moment.Nu este vreo jignire adusa DEX-ului si in nici un caz neuronilor tai confuzi vis-a-vis de acest cuvintel.

25 de comentarii:

Eric spunea...

Eu ti-am zis sa te faci roshcata...k-ti sta mai bine asa...:)))

Bridge spunea...

da :-D Cumpar fire de par roscat cu neuroni la oferta.

Anonim spunea...

lol cat fight

Bridge spunea...

fight?she's just a toy..i'll get bored soon..

Anonim spunea...

Of...nacazuuuuuu'...
Bwhahaha,pure genius!
si ziceau ca internetul e benefic pt socializare...da,e si asta o forma.
U guys r best friends,right?

Bridge spunea...

Joleen - sa zicem ca nu exista chimie intre mine si genul asta de persoane :-)

lore spunea...

trebuie inteleasa si atotstiutoarea si scumpa de ea. de unde stim noi ca poate saraca nu isi putea continua viata, nu mai putea dormi noaptea daca nu scria articolul ala plin de rautate?

"Rautatea e unirea profunda a celei mai de jos prostii cu tot ce are omul mai salbatic si mai vechi,mai neinfranat in porniri."(Stefan Petica)

ma tot intreb, oare dupa ce a scris articolul s-a simtit mai bine? cu siguranta a ajutat-o sa isi gaseasca linistea si pacea. pfff, ce oameni..

ps:fire de par roscat?:)) crete vrei? dar neuroni...:-s

Bridge spunea...

people,you are taking this way too seriously :-)))

lore spunea...

e kkt, vorbeam frumos draga.. ce stii tu?:)) acum a fost exagerat de frumos?:)) sa zic exact ce am in cap nu e tocmai frumos :D

Bridge spunea...

escroaca mea mica si creatza :-p gandul tau e criminal, huh? :-)))

bigiu spunea...

Ma inclin in fatza ta Bridge... daca as fi fost in situatia ta si daca Doamne fereste m-as fi ciocnit asa, sa zicem, intamplator pe strada cu aceasta entitate atotstiutoare i-as fi pus cu delicatete cele doua manute in jurul gatlejului ei si mi-as fi testat forta in acea pozitie >:) Ai o rabdare si un calm pe care si eu mi le-as dori ;)

Anonim spunea...

OMG OMG OMG OMG -> zi`mi ca nu esti tu aia din poza OMG OMG OMG .. tu zici ca esti frumoasa? OMG OMG OMG FUUUUGLYYYYYYY!!!

Ale spunea...

Bridge, articolul fantziei...sau cum o chema-o, e atit de slab incat nici macar n-ar fi meritat sa-l citesti, dar sa-l mai si comentezi...se vede clar k se basica de tine, si cauta nod in papura; iti dai seama cata imaginatie are si cata inspiratie sa-si scrie articolele, daca iti cauta in arhiva doar ca sa gaseasca ceva de scris si comentat?

Anonim spunea...

Bogdane, dute la fantezia ta..bine ca e Brigi urata, fantezia e proasta..e bine asa?

PS:Brigi nu e urata, e chiar draguta si oricum, este si desteapta si are o mare calitate:stie sa se faca placuta prin felul ei de a fi, asa ca pasli Bogdane.

Anonim spunea...

Aaa si madam fantezia se simte ofuscata si nu imi publica mesajele, nicio problema scumpo, le public aici..sa le vezi si tu mai bine si aia care dau din cleanta pe langa tine.

Primul este:Cine e mai blonda?Brigi sau tu?Pai, mai fatuca, eu inca din clasa a 2-a stiam ca este CASTELUL PELES, sau poate s-au apucat astea sa construiasca un palat Peles, special pt tine ??http://www.cronicarii.com/ghidurituristice/afiseaza.cfm?idghid=100006&ghid=Castelul%20Peles,%20Sinaia…Si cum mai zici ca stai cu blondul?:-”...Si al 2-lea nepublicat:Deci, nu stiu de ce nu vrei sa imi publici comentariul, altii au spus ceva si mai si decat mine, oricum, este CASTELUL PELES, nu PALATUL PELES.

Bridge spunea...

bogdan - cu tot respectul, nu cred ca vei gasi la mine pe blog afirmatii de genu', la modul cel mai serios vorbind. Inteleg ca iti sustii amica/iubita/amanta/colega, dar hai sa nu fim copii.. Daca o sa te pun sa imi spui in cuvintele tale ce e frumusetea pana la urma,vei sta cu degetu' in guritza ,pun pariu.

Bridge spunea...

bigiu - eu am mai spus-o de atatea ori..adevaratele suparari ti le pot crea cei la care tii.. nu orice strain care vine si te judeca( si in ce hal) doar pentru un termen gresit.Sa fim seriosi :-) Mi-a ajuns aproape simpatica non-blonda asta .. cum scuipa ea cu venin si tot mai are, mai are :-))

Bridge spunea...

ale - eu cred ca e hobby pt ea :-)

Andreea89 spunea...

eu am facut cu nervii cand am citit articolul tipei.nu pt ca o cunosc p bridge, ci pt ca sunt de-a dreptul revoltata ca exista asemenea oameni. am tot citit si la un moment dat ma asteptam sa apara undeva scris ca tipa glumeste...dar nu glumeste. ba chiar se ia foarte in serios.groaznic.am vrut sa ii raspund si la articolul urmator ca si-a dat cu firma in cap cu gramatica si castelu/palat. si cata prostie!!! in dex la explicatia cuvantului prost ar trebui pusa poza ei drept exemplu. groaznic!!

Bridge spunea...

andreea - poate e geloasa ca nu face parte din clubul nostru.ar trebui sa o invitam si pe ea la intrunirile noastre in Fronti, poate se mai relaxeaza si ea :-))

Anonim spunea...

Da...tot timpul vor exista oameni care sa se bata in piept si sa strige cat sunt ei de destepti.;)) E usor sa spui despre altul ca e prost. Mai greu este sa te dovedesti destept... Fata aia este pur si simplu o alta desteapta... Ignor-o!;)

Anonim spunea...

@ Bridge: Beauty is the summation of the parts working together in such a way that nothing needs to be added, taken away or altered. (si nu cauta pe google sa vezi cine a zis`o :) ) la tine trebuiesc luate multe.. sau inlocuite sa ajungi Frumoasa :)

@ anemarie: =)))))) haaaaaaahahahahaha.. deci recunosti ca e urata :))

Bridge spunea...

bogdan - ma plictisesti..nu mi te mai adresa, ca nu ajungem la ceva constructiv.

Anonim spunea...

brigitta, eu nu mi-as face probleme in legatura cu aceasta creatura numita fantazia sau sinziana sau cum dracu isi spune.am avut neplacerea sa o cunosc personal si e o tampita si jumatate (sufera foarte mult si e foarte plina de ea, dar nu o suporta nimeni in esenta, chiar daca ea are alta parere)
e doar o penibila cu aere de mare femeie fatala.
a, si nu stie sa danseze. de fapt, cred ca e persoana cea mai lipsita de ritm pe care am cunoscut-o vreodata.LOL
iar pt tine, din partea mea, tot respectu'

Bridge spunea...

anonim - ia semneaza-te si tu,e regula casei :-) Mah..daca vrea ritm..ii pot vinde :-)) Trebuie numai sa-si doreasca.