miercuri, 18 iulie 2007

se zice k un cuvant doare mai tare k o palma...s-o ziKA KAlu' asta!

ma gandeam s scriu despre o stire ce am vazut-o la tv...la pro tv...."cal batut de un animal"...un tzaran care isi batea calul cu lopata peste cap....era vinovat ca era slab si nu avea atata putere sa traga enormitatea aia de carutza incarcata ..futu-i carutza masii!( copii..inchideti ochii....va prefaceti ca nu ati citit nimik...faceti-le pe plak parintilor...ascundeti revistele porno la care salivati sub pat....promovati-va virginitatea...cu sau fara ranjet ipocrit pe fatza...hai sa fim perfecti pt mami si tati)...in fine....imi era rushine k fak parte din specia homo sapiens cand am vazut acele imagini...de obicei nu ma uit la stiri...si am dat buzna in sufragerie sa vb nush ce cu parintii mei si a trebuit sa il vad pe bou' ala chinuindu-si saracul animal...care suferea bland si mut...atat de bland ca probabil era in stare sa isi si ierte calaul...

Sunt revoltata...mi greatza....sunt neputincioasa ..mika...nu plang la imagini cu oameni batuti si bagati in spital...plang pt catzei schilozi pe strada..pt. k imi aduk aminte de diminetzi in care ma trezeam cu un om iubit sincer langa mine...pt. k parintii mei transpira zilnik pt mine in c***a aia de piata pt k eu sa pot merge la B'estival si la ...si la...si la....si nici makar nu stiu k eu ma gandesc la toate astea...Desigur...sunt printre putinele persoane..poate chiar unicele..fatza de care nu prea ma stiu exprima..Trist.Nu imi asum intreaga vina.

Am ajuns sa am un fel de fobie...de violentza(eu ...care in scoala generala visam sa ma bat cu o fata...oricare..numai fata sa fie!) ...am ramas marcata de un inceput de film despre Evul Mediu, despre Inchizitie.Era momentul in care condamnatii erau rashi in cap cu un briceag iar ei rosteau rugaciuni in pragul nebuniei...cu lacrimi si jeg pe fatza...Si in cel mai ciudat mod posibil mi s-a facut rau fizik..cald..greatza...si nu am mai putut sa vad mai departe.

Pe departe sa ma consider un om slab cu toate astea scrise.Un prieten drag mi-a spus k sunt doar un om afectat de mult prea multe lucruri...prea multe griji...prea multe...prea multe....nu depun eforturi sa ma schimb acuma....ma bucur k inka pot sa mai plang...

6 comentarii:

Anonim spunea...

saracu' calut:(((.....la faza asta si eu sunt exact ca si tine...mai mult ma doare sa vad un animal in suferinta decat un om:(.....hai sa-l prindem si sa-i dam si noi la omu' ala cu lopata in cap:P..sa vedem ,ai place?...DIDI:)

Anonim spunea...

vezi?..iupii:P..am gasit alta metoda de a lasa comm...voi fi anonima:P(dar ma semnez yo:)...te pup

Anonim spunea...

inca ma mai surprinde prostia oamenilor :|.cum frate sa bati un cal numai k nu e in stare sa iti duk tie kktul de carutza?!mi-e rusine cu mine :-<...mi-e rushine k sunt om :|.

Anonim spunea...

Foarte frumos...si eu sunt exact la fel, nu pot sa plang decat pentru animale, familie si alte cateva lucruri.

animalele se poarta mai omeneshte.

Anonim spunea...

Asta ne e tara... dupa ce ca avem o lipsa crasa de educatie, mai suntem si rai de mama focului. Poate ca nu-i nevoie sa particularizez, rautatea pare ca e si a fost o conditie intrinseca a lumii in general... Oricum brigi, atata timp cat exista oameni ca tine, mie nu mi-e deloc rusine ca fac parte din categoria homo sapiens. :) Si stii cum e, suferinta purifica sufletul, indiferenta prosteste creierul. Sa nu fii afectat inseamna sa nu iti pese, ceea ce te face la fel cu toti cei multi care trec prin viata ca gastele prin apa. So don't even try to change, pls :P

Anonim spunea...

e fain blogul tau - imi place ca iti faci timp sa scrii si acum comentez si eu pt ca, initial credeam ca scrii doar despre muzica si concerte, dar vad ca iti faci timp ca sa exprimi si lucruri care te marcheaza intr-un fel sau altul, chestie care e tot mai rara...

Azi oamenii privesc si merg mai departe in indiferenta lor. Unii nu sunt neaparat rai sau indiferenti, doar blazati si apatici pentru ca in jurul lor este tot mai multa prostie si violenta.

Cred ca unii au intrat in inertie pentru ca au obosit ca sa se simta mereu dezgustati, partial responsabili si mai ales neputinciosi. Noi, astia tineri, nu am avut timp ca sa "obosim" in felul asta si inca mai ne exprimam.

Eu nu cred ca suferinta unui animal trebuie sa impresioneze mai mult decat cea a unui om, desi suferinta unor animale poate fi la fel de grea ca si cea a oamenilor. Pt mine cea mai cumplita suferinta este a copiilor mici care nu stiu sa spuna ce ii doare si de ce, si nu se pot apara deloc. Am vazut la stiri, la aceleasi stiri sinistre, o mama care si-a inecat copilul de 3 ani intr-o balta mizera, pt ca se saturase sa ii poarte de grija.

Homo hominis lupus.