marți, 19 iunie 2007

pt. Dreamer81

dreamer81...show yourself :)) scrii super mijto...ar fi pakat sa nu iti faci si tuh o pagina...sa scrii acolo poeziile....sunt chiar ok!mie imi plak mult.dar...sunt triste....toti suntem fluturi la un moment dat....idee e k unii reusesc sa isi usuce singuri aripile....pt se putea reintoarce mereu.

2 comentarii:

Eric spunea...

...merci de compliment ...dar nu prea-mi place sa ma dau in spectacol....adik sa-mi fac pagina sau faze de-astea....sper k nu te-am deranjat k mi-am permis sa-ti ocup spatiu :)))
...da ma regasesc foarte mult in ceea ce scri tu...diferenta e k tu esti mai optimista si tratezi situatiile cu mai mult umor...ai stilul tau inconfundabil...

.....pai sunt cam triste :),ca presupun ca sti cum e cand tinzi spre ceva ce sti ca nu poti avea niciodata,sau cand visezi la ceva si partea cea mai nasoala e ca realizezi ca nu vei putea niciodata sa-ti atingi visul.....dar cu toate astea continui sa speri si sa visezi...te gandesti ca poate....si ramai cu gandul la cum ar fi fost daca....

by the way....Ea si…el ti-o dedic tie :-P

Bridge spunea...

10x man :)si nu ar trebui sa consideri k te dai in spectacol...scriind pe o pagina de a ta...chiar oferi oamenilor o parte din tine.