joi, 21 februarie 2008

"The Secret"


Documentarul mi-a fost recomandat de un prieten bun si inteleg si de ce.E o productie ce merita vazuta,cel putin din punctul meu de vedere, caci te va pune pe ganduri.Iti va placea cu atat mai mult cu cat te numeri printre cei mereu nemultumiti de sine si de viata lor, predispusi la melancolie si pesimism.

Uite detalii despre documentar.

8 comentarii:

ioana spunea...

cum pot sa fac rost de film?subiectul pare interesant..

Bridge spunea...

dvd,net,e si carte.

Anonim spunea...

si eu l-am vazut de vreo 3 ori:D...(toata ziua ma gandesc la bani:D)...didi

Anonim spunea...

Cam prostie de film... Ideea e ultra-cunoscuta. Si chiar sunt de acord cu ea. Dar filmu-i cretin.
Legat oarecum de subiect ar fi un citat din "Demian"-ul lui Hesse: "Eu as putea, de pilda, sa visez la cutare si cutare lucru, sa-mi imaginez, chipurile, ca tin mortis sa ajung la Polul Nord, sau asa ceva, dar sa dezvolt si sa doresc indeajuns de puternic acest lucru nu pot decat daca dorinta salasluieste cu totul in mine, daca fiinta mea e intr-adevar plina de aceasta dorinta. De indata ce se intampla asa, de indata ce incerci ceva care iti este impus dinlauntrul tau, vei vedea ca va merge, iti vei putea inhama vointa ca pe un armasar de nadejde". Apropo, iti recomand cartea... in caz ca nu ai citit-o inca! :) Pax.

Bridge spunea...

didi - io zic sa incepi cu un cont simplu pe blogger :-))) si continui apoi cu conturile la banci, daca tot visezi zilnic :-D

anonim - pax si tie, frate si semneaza-te data viitoare.Stii de ce mi-a placut mie filmul ,in primul rand?Pentru ca m-a facut sa zambesc si mi-a reamintit ca viata nu e atat de cenusie cum o vedem toti cateodata.

Anonim spunea...

hey:)..aici nu o sa-mi fac cont ca am deja 2 si nu imi mai stiu parola:D(remember?:P)...la banca mi-e frica sa nu uit pin-ul:P...dar cat de curand o sa ma tatuez cu toate parolele ...didi

Andreea spunea...

E un film dintr-o lunga lista de filme despre autocunoastere... Si despre posibilitatile reale ale unui om de a-si schimba viata!... carti sunt cu nemiluita... Americanii, pentru ca pot si stiu, fac si filme... Asta ca, atunci cand mori si ajungi pe scaunul judecatii, sa nu zici ca nu stiai si ca nu aveai de unde sa afli cum sa iti schimbi viata... Si sa devii mai bun! Recomand cu caldura http://astrocafe.forumgratuit.ro/

lore spunea...

l-am vazut si eu zilele trecute...
e interesant. sunt lucruri care pot fi puse in practica si lucruri care sunt mult prea exagerate. nu vad totusi care e the big secret... sunt discutate aspecte pe care le stiam deja... gandire pozitiva, imaginatie, sa nu spui "nu" etc.

ce cred eu ca e un pic absurd... dezastrele care se intampla asupa unor localitati de exemplu... bazandu-te pe ideea filmului ar trebuia sa crezi ca ei sunt vinovati, ca toti oamenii din localitatea respectiva au atras prin gandurile lor o cantitate atat de mare de energie negativa incat au provocat un dezastru.

cum am spus, filmul prezinta si idei valoroase, iti aminteste ca o gandire pozitiva, curajul de a visa te ajuta sa ai parte de o viata mai frumoasa. daca nu faci altceva decat sa te plangi toata ziua, cred ca chiar atragi lucruri negative asupra ta.

gandurile chiar devin lucruri, dar nu chiar intr-un mod atat de frumos cum a fost prezentat in film.