luni, 11 februarie 2008

O noapte agitata in Club Frontiera

A fost mult mai frumos decat ma asteptam.Au fost extrem de multi oameni, si nu orice fel de oameni, ci de aia voiosi,vorbaretzi si pusi pe distractie!Daca la inceputul serii imi faceam reale probleme sa nu ma lase vocea(am avut o "mica" defectiune vocala cateva zile si vocea isi pierduse co***le ...tipic..inainte de cantare) ,la ultima piesa aveam regrete ca se termina show-ul! Spun cu mana pe inima ca imi plac cantarile de club.Locul e mic, oamenii sunt inghesuiti pe metru patrat si atmosfera devine imediat intima si prietenoasa, comunicarea artistilor de pe scena facandu-se mult mai usor cu publicul.

Dupa primele piese care au avut ca scop acomodarea cu scena, lumina pe tine si oamenii fixandu-te, totul a devenit atat de relaxant si placut si natural...incat...nu puteai sa te manifesti decat in cel mai natural mod posibil.Doamne, cat pot iubi starea aceea, cand nu iti mai controlezi si calculezi fiecare gest, privire, miscare a mainii sau a piciorului ,ganduri despre cum iti sta parul sau cat de grasa arati in blugii aia,pentru ca , sa recunoastem , retineri de astea exista si vor exista intr-o doza mica sau mare.Aceasta stare pe care am descris-o mai sus cred ca defineste cu adevarat actul artistic.Momentul in care te oferi cu adevarat publicul.Nu e mereu usor sa il atingi.E ca si orgasmul.Iti trebuie mediul propice,o anumita deschidere a oamenilor carora "te oferi" si sinceritate din partea ta, a omului de pe scena.

ps: M-am gandit sa fac un slideshow ca poze sunt extrem de multe.




16 comentarii:

Unknown spunea...

yeah! mega party o fo!!! \\m//

Bridge spunea...

indeed!

Anonim spunea...

ia uite ma.. s-a tuns; ca sa nu mai para asa mica:)acuma e serioasa..

Bridge spunea...

don't make me hurt you :D Dar sa stii ca specialistii asa spun, k cei de inaltime mica nu ar trebui sa poarte par lung, ca cica ii miceste si mai tare.

Anonim spunea...

pai si link cu cantare.. nu e, a?

Bridge spunea...

sper sa fie, cand primim filmarea - s-a facut cu camera altcuiva.Cat sincron pe noi azi, aprozaru' ! :-D

Anonim spunea...

inafara de aia cu specialistii, .. sa nu mai pari mica, ti-ai schimbat si freza copilaroasa in una asa serioasa.. mai, mai..:)

ps: io credeam ca tu le-ai pus.. la rand:)

Bridge spunea...

da, in una (FREZA) mai serioasa, sa ma ia lumea la misto pt incercarea de a deveni ... serioasa.E un cerc vicios.Ma las pagubasa.Oameni ca tine vor fi mereu :-D

Anonim spunea...

oameni ca mine!??:)..nenorociti,a?:)

Bridge spunea...

Mais oui oui..sympathique huligane :D :D

Anonim spunea...

oui oui..?:)

okay okay..
:)

Anonim spunea...

faina noua freza(rihanna style sau mi se pare?) dar parca imi placea cum iti statea cu breton mai mult...aratai mai zuzu zuzu parca:D..
wha'eva frumoase poze si impresii...ma fac sa imi rod si mai tare unghiile ca nu am putut veni,dar cine stie next time..

Bridge spunea...

nu il face pleata pe om atat de tare..crede-ma,micutzo.

lore spunea...

felu' in care ai povestit, pozele... te fac numai sa-ti fie ciuda ca nu ai fost acolo(abia asteptam sa vedem si filmare :D)
ma gandeam dimineata ca te pricepi sa faci comparatii. facand comparatie cu orgasmul, cu siguranta au inteles mai multi ce ai vrut tu sa explici:))

si app lume... ii sta fain la blonda asta mica tunsa asa, mie chiar imi place. e o schimbare destul de mare, dar ii sta super! si micutza, chiar daca nu mai are freza aia, tot zuzu zuzu e, asa ca...:))

Bridge spunea...

evident, avocata mea creatza si minora lole, care nu intarzie sa adauge unele lucruri, nu de alta , dar sa fie sigura k lumea intelege ce zic :-)))

Anonim spunea...

pai da...da asa parca aratzi putin mai serioasa chiar daca ii fi tu tot zuzu zuzu:)(lupu'si schimba parul dar naravul ba sau cum?:D-ca sa dam in vorbe romanesti:p)

anyway tot brigitta esti si asa, ziceam doar de aparente..:)