joi, 26 martie 2009

Putzerul - apelant nocturn cu coaiele pline

V-ati intrebat de ce nu mai scriu?M-am intrebat si eu zilele astea.Nu am mai facut nimic interesant (minciunica... corect e "nimic ce poate fi scris pe blog momentan") si nici nu am dat peste dobitoci care sa ma inspire.. pana azi-noapte.

Radio Guerilla a venit cu o idee stralucita : Atlasul de Mitocanie Urbana.Eu ma gandeam ca mai e loc de o specie acolo ,si anume "Putzerul - apelant nocturn cu coaiele pline", cel care nu demult a descoperit mobilul , agenda din el, butoanele si sistemul de apelare, super sharmul ce il dobandeste la betie si simtul umorului ce i se dezvolta pe cap (?) ca o ciuperca,de bun augur,in opinia lui.

Banuiesc ca v-ati prins in mare de ghidusie..Ma suna un putzer la 4 a.m. ... eu , in patuc cu iubitzelul , cuminti si adanciti in somn dulce.... intreb cine e ...muzica si voci pe fundal ... se simte jignit ca nu ii recunosc vocea (de putzer, desigur) ... zic un nume ... se simte si mai jignit ca il confund cu persoana respectiva .... si continua el sa se vaicareasCA_CA nu il recunosc ... el e Cristi ... "m-ai si uitat?" se lamenteaza el ..

Bai Bashina clocita pe pseudonumele-ti Cristi ... activitati de astea aveam la 12 ani si atunci pot spune ca te depaseam la capitolul umor. Macar ia si tu din cartea de telefoane o familie gen Curutz si intreaba oamenii daca au apa calda, sa se spele putin.. de preferabil ziua, sa fii sigur ca e relevant ce intrebi (unii nu se bucura de apa calda si noaptea ca tine , parazit ce esti.. ASTA voiam sa zic .. nu te mai scarpina pe chelie) . Plus de asta , prietenii mei apropiati sau cunoscutii nu prea fac de astea, si daca fac , e pentru ca ne permitem unii cu altii. Tu Putzere, nu prea te situezi tu in acest cerc de oameni.

Cam esti un looser, mai Cristi .. la 4 a.m. sunt atatea lucruri interesante ce le poti face .. inclusiv sa iti eliberezi bilutzele de atata substanta in clocot.Nu era nimeni dispus prin preajma , huh? Te-au durut si voiai sa concentrezi durerea in alte zone, mai exact in degetele cu care ai apasat frenetic butoanele mobilului?Bravoo, ai un os si un post. Eu sunt cea care iti multumeste ca m-ai inspirat sa scriu, mi-era dor de povesti cu imbecili.

Deci, dragii mei dragi , daca veti simti vreodata nevoia sa faceti farse nocturne , va dau eu un numar unde o puteti comite linistiti si fara mustrari de constiinta.Numai sa ma intrebati.Iar cand veti suna, intrebati de Cristi Big Juicy Balls :-) Nu bag mana in foc ca veti fi intelesi din prima.

Si acum... sa curga feedbackul...ohh da, bring it on!

Cu respect si "coaie" fericite,

Bridge.

10 comentarii:

Gaby spunea...

:)) saracu baiat:)) i-ai comercializat numarul pe net;;)

Bridge spunea...

gaby - evident ca urma sa fac asta.merita si un sms cu link spre acest post.

lore spunea...

"Putzerul - apelant nocturn cu coaiele pline" =)))
Am dat si eu recent de un fenomen de genul, doar ca la mine a fost si insistent gagiul... cam 2 saptamani.
In alta ordine de idei blondino, daca te trezesti ca iti raspandeste si el nr.?

Bridge spunea...

lore - ii recomand sa nu se puna cu maniacii.daca ma chinui,pot sa ii intrec pe multi.in fine...hai sa i-l bibilesc putin, sa fiu fata cu obraz (asta dupa ce majoritatea au vazut deja postul :-)))

Bridge spunea...

lore - ba nu.we play hard :-)) mother fuckers!

Anonim spunea...

heheh... daca nu era apropiat, atunci poate nu stiai ca ai iubit.. a incercat el un booty call in betia lui... poate ai fost prea drastica? era ok sa vb in general despre 'putzer' ... dar hey, poate chiar i-a mers cu altele (fara angajamente) :) ok, recunosc, slabe sanse... dar tine cont era beat, nu altcumva

Anonim spunea...

*stia [scuze, sunt nedormit]

Popescu Cristian spunea...

Aolo :-s... De ce trebuia sa il cheme Cristi? :((
Probabil ca sa fie "jmecher" si "shukar" baiatul te-a dat si pe hands free sa auda intreg stolul de "putzeri" cum agatza el :))

Bridge spunea...

DARio- cu si fara angajament, ar fi fost imposibil sa ma impresioneze un tip de genu' ..sincer.nu am fost prea drastica, ieri avea si nr de telefon scris in text..

cristi popescu - cum se agatza de flocii umezi din pantaloni,la gandul ca e cam macho... :-)))

lore spunea...

nehotarata fiinta esti!