joi, 11 decembrie 2008

Alien Kitten @ Megastar 3

Dragii mei frumosi si isteti !Sunt de o saptamana acasa si recunosc cu mana pe inima ca mi-a fost lene sa scriu o recenzie la Megastar 3 ,dar o fac acum, pentru ca mi-a venit pofta de scris.

Megastar 3 .. a avut farmecul sau,diferit de Megastar 1.Am invatat sa lucram in echipa si a trebuit sa invatam sa lucram bine.A fost un fel de experiment real al conceptului "toti pentru unu' si unu' pentru toti"...bicoz, believe me, a trebuit sa ni-l asumam cu totii.Alta cale nu exista.Problemele personale devin problemele grupului.Starile emotionale, sanatatea, dispozitia de zi cu zi, capacitatea de comunicare, rabdarea si temperamentul,experienta fiecaruia, tot , absolut tot influenteaza viata grupului intr-un astfel de concurs.

Nu stiu daca sunt in masura sa vorbesc despre cat de bine sau nu m-am integrat intr-o trupa de fete.Cel mai bine cred ca s-a vazut dinafara.Va spun sincer ca au fost momente cand nu imi gaseam locul , cand nu ma regaseam ca si a 4-a voce a unei trupe de fete.Sunt convinsa ca,cel putin o data, toti concurentii au avut asta in cap.Dar ceea ce ma bucura nespus de tare este faptul ca momentele frumoase vin si se revarsa peste cele umbrite ca si laptele peste o farfurie de Cherioos dimineata (imaginea asta culinara imi aminteste de Alex mic din S.I.G.N. si pasiunea lui pt . cereale si cacao)

A fost bine alaturi de fete!Dupa cum am spus, nu cred ca ne-am fi gasit mai bine.Broscutza , BeIoncea, Mihaieeeela si Bridge.Cele 4 zuze (dupa Silvia, coregrafa) sau liliput (dupa stimabilul Virgil) sau maimutze de la circ (dupa stimabilii de pe forum :-D ) sau mai stiu eu ce alte denumiri ni s-au dat (va rog, informati-ma si pe mine, va rasplatesc cu o banana virtuala sau cu o frunza de Maa ... aurita vinifera,palmierul de vin al padurii ecuatoriale :-D ) Mi-e dor de ele.Eram atat de diferite si asta era toata frumusetea.Si va pot spune ca sunt niste fete puternice, m-au suportat atata timp! :-)))

Cu siguranta ca am fost perfectionista grupului, una dusa (de acasa?) la extrema.Nu sunt o persoana cu care lucrezi usor.Mi-e greu si mie cu mine insami uneori.Grija pentru detalii e o manie pentru mine, iar cand cei cu care interactionez nu inteleg asta, iese destul de nasol. Fetele m-au perceput obositoare si maniaca uneori (de putine ori, sper..) Cu toate astea, simt ca acest aspect al personalitatii mele a avut latura sa buna in munca noastra si in tot ce a trebuit sa pregatim pentru public.Nu o sa imi reneg radacinile nemtesti,asta e clar!

Cand s-a acumulat oboseala si presiunea traiului in comun,lipsa de intimitate,de libertate , a devenit greu.Sa mananci 3 luni aceeasi mancare de catering, sa suporti toanele de dimineata ale celorlalti si viceversa, sa stai la coada la baie (asta la inceput), sa ai timp si energie sa mai si faci curatenie in casa dupa tine si ALTII, sa duci dorul unei beri, sa iti lipseasca familia, sa iti joace hormonii,evident (suntem oameni, ce pipota mea!), sa stochezi in putine zile multa informatie legata de piese si coregrafie si camere si scena si si si si si si si si... eu zic ca e ceva.Meritam un os fiecare.Sau o banana.Buna.Nu stricata... :-)

Miha e drum'n'bass-eritza.Deloc "iremediabil indragostita de muzica punk".Error.Cineva a fost obosit cand a scris profilul ei pentru emisiune.Paradoxal, ea ma alinta cu "proasta mica" (paradoxul vine de la cuvantul nambar 2 .. la primul nu am nici o obiectie :-D) .Dar am preluat si eu alintul, deci , cand ne dragalim si acum, asa o facem! Cu ea faceam concurs de...nu pot spune de ce...mi-e rusine. It wouldn't be ladylike.

Lorrrrrre e ...mov. Si o iubim asa, vanata cum este ea in cap si cu "rrrr"-ul ei delicios si cu ochii ei mari si intrigati.Nu stiu daca ati observat multi dintre voi, i se fac niste riduri adanci pe frunte de fiecare data cand casca ochii Broscutza noastra.Deci,zilnic un "bon giorno" pentru tine, maiki, si nu uita ...tre sa ne stabilim cartierul general de pahar inca de pe acuma(she knows what i mean :-D ) Si inca ceva (o sa ma urasca!) ... daca ar exista concurs de sforait,Lorrre ar castiga detasat!

Deea.Din motive simple si rationale (experienta similara ,prietenie veche), noi doua dadeam impresia ca formam un duet in acel cvartet.Nu a fost vorba nici o clipa de vreun front comun creat or stuff,desi a fost prima pentru care m-am bucurat ca e in gaska.Ba din contra, a fost persoana de la care asteptam obiectivitate maxima vis-a-vis de persoana mea si de treaba ce o aveam noi acolo ca si trupa.So ...she became a hot mama,a facut furori in inimile telespectatorilor (telespectatoarelor, de ce nu?Love is free :-D ) si a eclipsat-o pe old fat mama Bridge... tineretea mi s-a dus cu anii...de Megastar...

Bridge? Printre altele la Megastar ...a baut ceai verde in prostie, ala ce te face sa elimini toti...demonii la ore cat se poate de matinale, a maturat furnici prima data in viata ei (sa le fie ghena usoara) ,a citit niste carti misto scrise de dezaxati/-ate si .... s-a indragostit. Intr-un moment pe care il considera foarte prost.De fapt,s-a dovedit a fi perfect.

Cum ar spune Broscutza noastra .. Much love for all ya, people!

PS: Pics coming soon!

21 de comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare tare rau k ati iesti! Erati cele mai (ne)BUNE din concurs! si apropo !multumesc pt ca mi-ai deschis durumul spre.....NIRVANA!!!!!!!!!!! apropo #2! acum cn vrei sa castige? yo vreau sa castige pepper girls! INCA un apropo si te las! le ce te intreceai cu mihaela?HAI inca un apropo: de cn te-ai indragostit?

Gaby spunea...

Bridge ati fost cele mai tari la concursul asta.Am urmarit fiecare emisiune k la un moment imi intrase in reflex combinatia de cuvinte: sambata,prima tv,8 jumate, megastar.Concursul a fost super, chiar mult mai misto decat celelalte 2 dar ar as avea o intrebare legat de juriu: de ce naiba trebuia sa strice tot timpul dar tot timpul Iantzu liniile de 10? Cam atat cu prelegera mea pe acest subiect. Mult succes in continuare si sper sa te mai vedem pe la TV

Bridge spunea...

anonim - te rog, semneaza-te inainte sa imi pui atatea intrebari..feels like talking to a ghost :-))

gabytzu - tenx!Legat de cei din juriu si notele acordate,nu pot raspunde in numele lor.Doar ei stiu de ce asa si nu altfel.Oricum.. prea putin notele ne-au condus, cat placerea sa ne prezentam in fata voastra exact asa cum suntem.Take it or leave it..cam asta e.. :-)

Ioana C. spunea...

am plans cu voi la final.Dar ati iesit cu fruntea sus si asta conteaza cel mai tare.NIRVANA a fost asa pentru sufletelul meu.
Anyway,multa bafta in continuare si tie si fetelor.

Anonim spunea...

Bridge, it was fun! Eu zic ca asta e cel mai important lucru de fapt. Nimic altceva. :-)

Bridge spunea...

dark drama - mersi mult si in numele fetelor!Nirvana ne-a placut mult si noua.

fintzi - daa,clar! Chiar radeam cu ceilalti la un moment dat ,daca se continua MS si in anii urmatori,sa venim cu carucioare cu prunci, cu catzei si purcei :-)))

Anonim spunea...

ati fost super! Felicitari pentru tot ce ati facut la Megastar 3.
Mi-a placut mult k erati un grup foarte unit, se vedea asta si imi pare rau k ati iesit. Chiar imi era dor sa te vad la televizor.M-am bucurat foarte tare cand te-am vazut si pe tine, dar si pe ceilalti fosti concurenti. Ce se va mai intampla cu "Alien Kitten"?

Popescu Cristian spunea...

Abia asteptam sa te citesc din nou Brdge! :D Welcome back to your blog :).

Eu mi-am scris doleantzele si suferintzele pentru ca ati iesit intr-un comment anterior, asa ca nu ma repet.

Imi pare rau doar ca nu am ce sa mai votez sambata :(

Sper sa ne dai o veste buna si sa ne zici ca o sa continuati in formula asta :)

Anonim spunea...

ati cantat super fain la Megastar. Mi-a parut tare rau ca ati iesit. Mi-as fi dorit sa castigati, dar asta e. Melodia de la Nirvana a fost super.
Multa bafta in continuare. Take care ;).

Anonim spunea...

acuma nu vreau sa fiu rea sau ceva..dar parerea mea e ca tie ti se potriveste mai bine sa fii vocea principala intr-o trupa.
oricum ati fost foarte ok impreuna...ati avut multa multa energie si personalitati destul de asemanatoare pe scena.
multa bafta in continuare pe toate planurile si(cine stie cand mai gasesc motiv sa scriu pe aici, deci) Sarbatori fericite!

Anonim spunea...

Ati fost cele mai tari pntru mine si imi pare tare rau ca ati iesit.
Totusi cel mai important e ca te-ai simtit bine alaturi de colegele tale de trupa si alaturi ce ceilalti concurenti. Si daca tot spuneai ca ai citit niste carti scrise de niste dezaxati te-as ruga sa imi faci si mie niste recomandari ca si eu sint pasionat de literatura. Te-am pupat. Bye-bye.

Adriana spunea...

Bine ai revenit! Chiar imi era dor de blogul alta si de scrisul tau :)

Nirvana a fost bestiala!!! Bravo, meritati multe multe aplauze...Sper sa mai auzim de voi, si nu separat ci impreuna!

Multa bafta in continuare si salutare fetelor!

OLiX spunea...

Hei Bridge, ma bucur ca ne-am cunoscut si noi cat de cat ;) Iti scriu dintr-un oras vecin acum, am venit cateva zile acasa la Timisoara, chiar in weekendul asta cand e finala.

Bravo inca odata pentru performanta voastra din concurs ;) Am reusit sa citesc acum tot ce ai scris in insemnarea asta si mi-a placut mult.

Eu, sincer ma bucur ca am reusit in sfarsit sa cunosc concurentii Megastar. In anii trecuti, chiar daca eram pe acolo, nu prea "m-am bagat in seama" ;)

Iti doresc multa bafta pe viitor si NU TE LASA DE CANTAT!

PUP!

Anonim spunea...

Si eu ma bucur ca te-ai intors, desi te citesc rar...reusesc cumva sa uit mereu :D As fi preferat totusi sa intarzii caaaat mai mult, tu si Deea ati fost favoritele mele inca de la MS1 si acum cred cu tarie ca voi 4 alcatuiati singura trupa dintre cele 8 care ar avea cu adevarat un viitor in industrie. Intr-un cuvant, ati fost bestiale!!! :D Felicitari!
Ah, si eu sunt curioasa...si indiscreta...de cine te-ai indragostit?

Ea spunea...

Ai o voce bună. Ce o să faci in continuare? Ai planuri? Felicitări pentru Megastar. Te-am urmărit de-a lungul evoluţiei tale în ambele ediţii.

Diana spunea...

Felicitari pentru tot! De acasa evolutia vostra a aratat minunat, mie mi s-a parut ca v-ati inteles si unit ca si grup destul de bine si cred ca ultimele 4 grupuri ramase in concurs- evident si voi, meritau sa primesca un contract, dar nu s-a incheiat totul aici si sunt convinsa ca va veti realiza dorinta asta. Numai bine si o 'recuperare' placuta dupa lunile de munca!

Anonim spunea...

Chiar imi era dor sa te citesc. Frumoasa recenzia Megastar - "Bridge Style". Cat despre Alien Kitten, ar fi frumos sa continuati impreuna pentru ca stiti sa faceti spectacol si chiar va completati pe scena. Succes!

lore spunea...

Parerea mea despre Megastar o stii: trebuia sa castigati. Punct.
Ce vroiam de fapt sa spun e... mi-era dor sa te citesc bai blonda turbata!!! :-D

Bridge spunea...

madi - putin probabil sa continuam in formula pe care ati cunoscut-o la ms.dar cine stie..ce va fi :-)multumim oricum de sustinere!

cristi - good to be back!sper sa mai am inspiratie sa mai scriu si sa nu-mi fi iesit din mana.

papy-nady - (o lume roz :-) ) multumim!

mikutza - pai sper sa iti dau motive bune sa mai citesti acest blog.Sarbatori zambaretze si tie!

horatiu - da, chiar am intentia sa vi le recomand in urmatorul articol :-)

adriana - tenx a lot!si mie mi-era dor de intimitatea pc-ului meu.dar am avut parte tare putin de el,caci iar umblu teleleu.

olix - it was nice meeting you, sa stii! si mi-au placut tare mult momentele cand intram cu tine in direct la kiss fm!era haios.Cat despre "lasatul" muzicii, no way.. :-)

yanna - tenx, yanna.el?e un super baiat.ma bucur ca am dat peste el.

ea - vocea mea iti multumeste pt compliment :-) planuri sunt.sa vedem cum le pun in aplicare.

diana - nu se incheie nimic.inca.cat despre relaxare dupa aceste luni.. putem vorbi de zile, nu de saptamani :-) dar nu ma plang.

allina - pai am incercat sa o scriu cat mai neBOMBastic posibil,dupa cum am simtit eu experienta.ma bucur ca ti-a facut placere sa o citesti.

lore - "trebuia"-ul asta ma omoara la tine, creatza zapacita :-)

Anonim spunea...

Hello...te`ai indragostit? De cineee :-D... Din "cauza voastra" am platit 90 lei factura la abonament...ghici de ce :-)...poate raspunzi ca`s curios

Anonim spunea...

de citit blogul sigur o sa il citesc in continuare ca imi place cum scri...doar ca de obicei nu ma prea bag la comentari..
si uite ca am mai scris pana la sarbatori:D
repet urarea deci...:)